Sayfa 439/565 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon
Arama sonucu : 4517 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by meddlesome Yazıyı Oku
    Bu denilenlerin aslı astarı nedir? Daima limanlara gemiler yanaşıyor. 17 nisandan bu yana neyin ücretsiz izni? Belki yoğunluk azalmıştır ve süreli sözleşmeli personele izin vermişlerdir. Onun haricinde işlerin durgun olacağına ihtimal vermem.
    İşler on numara olsa ne olur gemi yanas sa ne olur borsa 114 bin oldu bu yatırımcıya kazandırmadı kazandırmayacak da bu gidişle ben zararı çıkartamadım daha her hangi gözü kapalı elimde başka kağıt olsaydı krsin zarar çıkar artıya geçerdik ne diyelim

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by garrett mobil Yazıyı Oku
    İşler on numara olsa ne olur gemi yanas sa ne olur borsa 114 bin oldu bu yatırımcıya kazandırmadı kazandırmayacak da bu gidişle ben zararı çıkartamadım daha her hangi gözü kapalı elimde başka kağıt olsaydı krsin zarar çıkar artıya geçerdik ne diyelim

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bence sabır etmek lazım. Yeterki kurlar buralarda kalsın hatta mümkünse biraz gevşesin. O zaman kurdan dolayı finansman giderleri kârı törpüleyemez. O zaman da hisse ederine doğru yol almaya başlar diye tahmin ediyorum.

Tamamen şahsi düşüncemdir. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. yapi kredi ve merry'nin robotlarını kapattılar herhalde...

Hacim iyice kurudu...

Bakalim hangi yöne sert gidecek?

Allah vere de genel endeks bozmaya...

4. Gün içinde tabana kadar olan alışlar toplamı 25 binin dahi altında iken, karanlık odada 16,84 e 25 bin satış veriyorsun...ön cebinden çıkıp arka cebine girenin farkındayız.

5. Bizler hep iyi niyetli düşünüyoruz ve kurlar yükselmezse kar açıklamak için bahanesi kalmaz diyoruz.Tarım sektörü pandemiden olumsuz etkilenmez diyoruz.Bizim düşüncemiz mantıklı ve iyi niyetli.Sirketi yönetenler ard niyetli olduktan sonra yapılan hesapların hepsi boş.Kurlar yerinde de saysa bu kez başka bir neden bulurlar.Eski seviyeleri görsem bu hissede bir an durmam. Ytd
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

haftalık

7. 16.85 kapattı
    19 Haziran 2020 Cuma günü.

18.00-19.00 civarında işlem görürken yazdıklarım için bazı arkadaşlar beni yanlış anladılardı. Bu geçen sürede herhalde beni anlamışlardır. Tabiki herkes kendi bilir. Bizimkisi muhabbetten öteye gitmez.

Bagfaş bu ikinci yükseliş hareketinde 19.15 lere kadar yükselip aynı gün 18.05 kapatmıştı. İşte o gün piyasaya mal boşaltmışlardı. Bekleyenler bu geçen 1 ayda olayı daha iyi yaşayarak gördü.

Borsa da bu günlerde en ucuz kalan bankalarda bir hareket yaşanıyor. Cuma günü Halkbank ın %10 tavan kapatması bunun bir göstergesi. Devamı gelirse eğer endeksi yükseltmeye yeter. Endeks 113.500 lerde.

Bagfaş 2020/6 aylık bilanço da geçen seneye göre daha düsuk bir bilanço açiklarsa bu onu daha da aşağılara cekecektir. Aşağı düşünce alıp 9 aylık bilanco hareketinde iyi yerlerde olacağinı düşunüp mal alınabilir. Mesela Ağustos 2020 ayı gibi alıp Ekim sonu Kasim başı gibi satılabilir. Bu yazdıklarimı unutmayın ilerde yine yazacam. Ağustos 2020 de al, Kasım ilk haftası sat. !!!!

Yazdıklarımın bilimsel hiçbir tarafı yoktur. Teknik temel hiçbir açiklaması da yoktur. Tamamen TECRÜBE ye dayalı bir öngörüdür. Bu nedenle de YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.!!!

Kimseye birşey ispatlama gibi bir amacım yoktur. Herkes kararında özgürdür. Katılır ya da katılmazsıniz. Okur ya da okumazsınız. Bu sizin bileceğiniz bir iştir. Onun için gereksiz yazişma yaptırmayın bana.

Herkese bol kazançlar diler, saygılar sunarım.

8. Seni ve tahtayı organize ile görevlendirdiklerini muhabbetle kucaklıyorum....

Sayfa 439/565 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •