Ekran Alıntısı.JPG
KAP sitesinde Emkeli açın genel bilgiler altında sermaye yapısında var
Ekran Alıntısı.JPG
KAP sitesinde Emkeli açın genel bilgiler altında sermaye yapısında var
Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.
Sanki üzerine ölü toprağı serpilmiş mübarek.
Yarın sabah benim oğlanı alıp Köprüköye balığa gidiyorum. Öğleden sonra eve dönerken beklentim; kovada balık, tahtada 1.50 ler.
![]()
şimdiden rastgele diyeyim. inşallah çok çok balık tutarsınız ve geldiğinizde de 1.50 olmadı 1.48 o da olumlu
bu arada sormak istediğim bir şey var
mahkemeden kazanılan 2m para kar olarak mı gözükecek acaba? cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Hissede alımlar sürüyo tekniğinde güçlü al ve aşırım alım durumu mevcut Yakın zamanda 1.62 atağı gelebilir şu barajları aşabilirse. Hisse çok güzel durumunda tekniğini bozmaz ise.
Hisse günlük ortalamaların üzerinde seyir ediyo kapanışınıda güzel yapmıştı direnç 1.40 burayı aşabilirse önü açık
Bugün hacim yüksek. Umutlandım biraz.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
İlk çeyrek bilançosu önemli, şahsi beklentim 1.8 esas faaliyetlerinden 2 m elektrik idaresinden olmak üzere 3,8 m kar.
Geçen sene 2. ve 3. çeyreklerde yaşanan kar azalmasının gerçekleşmeyeceği ve düzenli kar edebileceğini düşünüyorum (elinde mal olan yatırımcının hayali). İlk çeyrek yurt dışı satışlarının kırılımı hasılat eğilimine ışık tutacaktır.
Eğer bu beklentiler (hayaller) gerçekleşirse sene sonu 10 m karı bilançonun en alt kısmında görürüz (hayaller miami). 24 m sermaye 10 m kar + amerikaya düzenli satış ilginç fiyatlara taşır.
Hafta sonu geliyor, mutluluk hormonu seviyemiz artıyor herhalde, halisünasyon görmeden (5) yazmayı bıraksam iyi olacak...
Yatırım tavsiyesi değildir, yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.
Yer İmleri