Sayfa 44/718 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 345 - 352 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by kartalbozkurt Yazıyı Oku
    15 mayıs tarihinden beri ilk iki satış kadamesine hergün yaklaşık 3-3.5 milyon lot satış koyan zatı muhterem annenize sonsuz selam söylüyorum.. kaç babanın genini taşıyorsun çok merak ediyorum..
    kardeş 45-46-47-48 den millete kakaladılar. ne zaman sen ben oralardan aldığımızı buralardan sattık o zaman gider. gitmeyecek görüntüsü ile milleti bezdiriyorlar. farkındaysan 39 topluyor. tekrar yazıyor. alanda satanda %90 kendileri haa arada senden benden ufak ufak alıyorlarsa alıyorlar. mardin e sorun bu senedin sahibi O...

2. ben soramıyorum 48 deyken öğleden sonra dikkat dedi sen yazdıysan soluğu 38-40 larda alırız dedim. dediğim çıktı ama benide ayı gün engelledi. okuyorsa burayı adamsa cevap verir ben yazalı 1,5 ay oldu 30 öğleden sonra gördük. aman dikkat.

3. Bu hisse bir gün gidecektir. Ama ne zaman sabır, sabır, bence kendi düşüncen hisse çöp seviyesinde bir gün biri gelip kaldirirsa ağzımız açık bakarız. İnsanlar bir hisseden bikmissa akşama kadar saydiriyorsa hisse unutulmuş ise bilinki bu hissenin zamanı geliyor. Takas dökümünü gören arkadaşlar aylık takasına bir baksın. Kim topluyor çaktırmadan. Kimse twitter bu hissenin analizini atmıyor neden acaba. Kimsenin analiz yapmadığı hisse acaba alım seviyesindemi. Elinde olan arkadaşlar bence sabırlı olun acele etmeyin. Zaman ilaçtır. Belki puro yakma zamanı geliyor. Ytd. Kendi fikirlerimi yazdım .

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Pokemon kardes cok fazla bal yemissin gibi agzindan bal damliyor.insallah dedigin gibi olur.2011 de 1.70 den girdik halen bekliyoruz cikacak zamani.tabi o zamandan beri hep ortalama dusurduk ama hisse hep dibe gitti.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Temenligim çıkması A grubu olması belki işe yarar. İhlasin genel kurulu var bakalım oradan ne kararlar çıkacak.

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Burada M@rdin li için söylenenler olmuş hatayı biraz kendimizde arayalım gidene atladık malesef ben de yaptım aynı hatayı ygyo yu.. 0,34 iken paylaştı çok iyi hatırlıyorum dip dedi ihyay için de 0,2.. Rakamlarda paylaştı biz ne yaptık ygyo yu 0,7.. Den sonra ihyay ı 0,4.. Dan sonra aldık

C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mwromou Yazıyı Oku
    Burada M@rdin li için söylenenler olmuş hatayı biraz kendimizde arayalım gidene atladık malesef ben de yaptım aynı hatayı ygyo yu.. 0,34 iken paylaştı çok iyi hatırlıyorum dip dedi ihyay için de 0,2.. Rakamlarda paylaştı biz ne yaptık ygyo yu 0,7.. Den sonra ihyay ı 0,4.. Dan sonra aldık

dediğin doğru kardeş ben ilk 30 lardan aldım satmadım bürüte yakalandım. 3 ay bekledim bürütten çıktı. yine satmadım. ve öğleden sonra dikkat dediği gün 46 dan tüm portfyü ihyay aktardım maliyetim 41. sonuç sen değerlendir. o şekilde yazılar yazmasa belki de satardım. satmasam bile şu an zararda değildim. bunu da unutmayalım. bide 3 milyona yakın lotu yapı kredide satan kimdi? ona bir sor tradere???hoş o almaz satmaz ama yerine göre x li rakamda puşta mal vermedim der der der.

8. Günaydın ben onu savunmuyorum zaten sadece diyorum ki hata bizde

Sayfa 44/718 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •