Sayfa 44/74 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
Arama sonucu : 588 madde; 345 - 352 arası.

Konu: TDGYO Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Adel1903 Yazıyı Oku
    akşama kadar yatırdın yine tahta yapıcı hisseyi, bugün kapanışa doğru 3-5 kademe yukarı atacakmı bakalım...
    nE ŞANS varmiş ben de arkideş ya,,arabın bile züğürdünü bulduk...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Karpuz mevsimi de değil ama,iyi yatırdılar maaşallah )

Neyse,zarar etmekten iyidir.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Ohohohoh

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. hergün ayrı bir kurum en iyi alıcı oluyor ama tahta gitmiyor, hatta resmen uyutuyorlar tahtayı neden!!!

diyorumki birisi her gün farklı farklı kurum kullanarak, fiyatı yükseltmeden, çaktırmadan topluyormu, olabilirmi

Alıntı Originally Posted by Adel1903 Yazıyı Oku
    hergün ayrı bir kurum en iyi alıcı oluyor ama tahta gitmiyor, hatta resmen uyutuyorlar tahtayı neden!!!

diyorumki birisi her gün farklı farklı kurum kullanarak, fiyatı yükseltmeden, çaktırmadan topluyormu, olabilirmi
    bebek sağlıklı olsun diye bol bol uyutuyorlar. hergün başka bir süt anne buluyorlar....Bu bebekten güçlü bir insan olur ama,sabredenebilene...

6.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    bebek sağlıklı olsun diye bol bol uyutuyorlar. hergün başka bir süt anne buluyorlar....Bu bebekten güçlü bir insan olur ama,sabredenebilene...
    mesela bunun ayarının çok çok altında IDGYO var malum fiyatı ortada, şuan en yakın bizim bildiğimiz sultanbeyli arsaları için bir proje haberi, onun haricinde süpriz bi gelişme olurmu onu bilmiyoruz

sultanbeyli projesi bile bizi rahatlıkla güzel rakamlara götürebilecek bi proje bence, sabırla bekliyoruz

7. tahta oturdu sanırım biraz daha kuyrugu dik tutarsa güven gelir

8. batık kardeşim buralarda isen takas paylaşabilirmisin.

Sayfa 44/74 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •