ky nin üç kuruşuna göz diken bu patronlar hayırlı bir ölümle göçmez bu dünyadan yazın bir kenara................!!!
ky nin üç kuruşuna göz diken bu patronlar hayırlı bir ölümle göçmez bu dünyadan yazın bir kenara................!!!
nasip....
10.24 ten de verdi bonkör spek..Sağol..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
genel kuruldan beklentilerim temettüyü mayısa kadar neden bekletiyor hemen vermeli... sermaye artırımı yaparak tahta derinligi artırılmalı gelecek için vizyon belgesi hazırlanıp yarırımcılarla paylaşılmalı..ilaveten patronların gözleri doymalı amaç borsa kotundan çıkmazksa makul bir fiyattan çağrı yapılmalı..
nasip....
yatırımcı olarak bizim yaşadığımız sıkıntıları genel kurulda dile getirecek bizim gibi madurların olduğunu düşünüyorum. hissedeki yukarı hareket de bunun habercisi...olumlu beklentiler oluşursa alımlar kuvvetlenir.toplantı tutanakları cevabını bulamadığımız sorulara ışık tutacaktır.. ....
yükselişin sebebi ne ki acaba
genel kurula katılma şansım olsaydı bedelsiz sermaye artırımı teklifinde bulunurdum. bu soruya verilecek cevabı çok merak ediyorum.
İstanbul'da olsaydı lengeli fötr şapka ile katılırdık..
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri