Sayfa 44/351 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 2807 madde; 345 - 352 arası.

Konu: RUZYE - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by saidok Yazıyı Oku
    Bugün ne olur acep, dün ku takasları paylaşacak arkadaş varmıdır

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dün seans sonu blok blok alımlar oldu inşallah güzel olur 500.000 250.000 baya aldılar
    YatırımTavsiyesi Değildir.

2. An itibariyle 82 oldu hadi bakalim

ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4. 0 76 ya aldım 0 69 u gördüm 0 84 e verdim offf başım döndü güneşin zararını çıkardım. Lanet güneş!

5.  Alıntı Originally Posted by alf_ist Yazıyı Oku
    slm arkadaşlar toplantıya katılanlar şu anda bu fiyattan satış gerçekleştirebiliyormu bilgi verirmisiniz. yoksa bloke kondumu
    Bloke yok satabiliyoruz. zaten en güzel tarafı bu eğer düşseydi ayrılma fiyatından verecektim. Ama şu an sanırım kimse ayrılma fiyatını bekleyip o fiyattan vermez

6. 0.686 dan zararına çıkıp alttan alıp maliyet düşürecektim, şükür şu anda maliyete yaklaştı.

7. Kimseyi yönlendirmek istemem hatta demin bir kısmını sattım. kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp, kurula katılanların hisselerinde bloke olmadığını, isteyenin alıp isteyenin satabildiğini vurgulamak için yazılmış bir bilgidir.

8.  Alıntı Originally Posted by kayhankaya Yazıyı Oku
    Bloke yok satabiliyoruz. zaten en güzel tarafı bu eğer düşseydi ayrılma fiyatından verecektim. Ama şu an sanırım kimse ayrılma fiyatını bekleyip o fiyattan vermez
    iyi sevindim sizlerin adına birde ordan kazık yiyecektiniz yoksa
    YatırımTavsiyesi Değildir.

Sayfa 44/351 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •