Peki tüm bu yaşanan hadiselere spk neden göz yumuyor. Bir çok hisse düşerken 7-8 kademede devre kesici devreye girerken bu hissede neden çalışmaz, bu kadar spekülatif hareketler yaşanırken brüt takasa neden alınmaz. Veya şunu sormak istiyorum c grubu olmayı hak eden bu hisse, ilginçtir ki a grubu işlem görüyor. Yani hepi topu 20 min lotu bulman hissede önüne gelen açığa satış yapar. O zaman eeeeyy spk diyorum [emoji1]nerdesin sen ya. Bu hırsızlığa bu aymazlığa nasıl göz yumuyorsun. Nasıl bir hisse bu ki ne tahta yapıcısı adam gibi ne tekniği adam akıllı. Yukarıda ismini saydıklarınızın alayına işlem yapılmalı kanaatimce. Hissenin geleceği hususunda şahsi kanaatim ise; eğer sırf rsi düşürmek ya da manipülasyon maksatlı bedelli açıklaması yapmışlarsa suç unsuru oluşur. Yok hayır bu konuda ciddi iseler hisse sermaye artırımından sonra iyi yerlere gelmesi gerekmektedir. Orta vadede tabi. Ve yine spk ile ilgili kanunları gözden geçirmişseniz nominalin altında bedelli yapamıyorsunuz. Yani kanaatim odur ki önümüzdeki bir iki haftada 1.20-30 u görmesi muhtemeldir. O nokta da bedelli işlemine başlayacaklardır. Vazgeçtik bedelli yapmıyoruz yahut onaylanmadı denirse sancılı günler başlar. Son sözüm şudur ki sabır en büyük dertlerin bile çaresidir. Hiç bir hisse sonsuza dek düşmeyeceği gibi günün birinde eski yerine mutlaka dönecektir. Acele karar verip de sermayeyi yedirmemek gerekir. Borsa bu, nasıl düştüyse aynen öyle geri gelecek. Ticaretin en temel kuralı arz talep meselesidir. Kimse malını yok paraya satıp da sermayesini tüketmez. Hissenin patronu gibi tıpkı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri