toplamadayız![]()
toplamadayız![]()
Yabacı gerçek yatırımcı BİST 10 30 VEYA İSTİSNA50 DEN ALIYOR.
Merhaba arkadaşlar
2017 genel kurula katıldım , edindiğim izlenim şu oldu ; bütün yatırımlar satışa hazır haldedir ,bütün mesele piyasa koşullarının yani konjonktürün buna müsait olması şartlar müsait olduğunda patır ,patır çıkışlar yaşayabileceğimizi düşünmekteyim.
Sizler gibi beni de kahretti dersem doğru söylemiş olurum beklemekten başka yapacak bir durumum yok çünkü çok zarardayım üç yıl önceden alınmış 3 tl maliyetle beklemekteyim bu zararı ancak buradan çıkarabileceğime inandığımdan buradayım ,ara sıra alımlar yaparak maliyeti düşürmeye çalışsam da nafile
yazdıklarım kişisel görüşlerim olup al, sat yada yatırım tavsiyesi değildir.
Sn Horasanlı, 3 yıl önce en yüksek 2,30 civarını görmüş.. maliyetiniz nasıl 3 olabiliyor ? Dolar bazındaki maliyetiniz mi 3 tl ?
Merak etmeyin bir yıl içinde sadece bir iştirakini satsa PD/DD bire gelir. Şu an PD/DD 0,47 olduğunu düşünürsek, yolumuz uzun.
kritik rakam 1.80
tahtanın hayata dönmesi için üstünde kapanışlar yapması elzem
1.56-1.70 aralığında alıcı-satıcı isteksiz olacaktır
evet birkaç parça temettü aldım kıymetsiz maliyetim deki 2,7 olsun 2,5 olsun kayba bakın dolardan mı faizden mi borsadan mı altından mı her taraftan kayıp .bende bir çıkış yaptığımızda işlerin değişeceği inancını taşıdığım için sabredebiliyorum ve ne yazık ki hiç trade de yapmadım
Yer İmleri