Sayfa 44/969 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 345 - 352 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. toplamadayız

2. Yabacı gerçek yatırımcı BİST 10 30 VEYA İSTİSNA50 DEN ALIYOR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,362
    Hissemiz Hala toplanmakta
    YAt Ortak satırını inceleyin

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

4. Merhaba arkadaşlar
    2017 genel kurula katıldım , edindiğim izlenim şu oldu ; bütün yatırımlar satışa hazır haldedir ,bütün mesele piyasa koşullarının yani konjonktürün buna müsait olması şartlar müsait olduğunda patır ,patır çıkışlar yaşayabileceğimizi düşünmekteyim.
    Sizler gibi beni de kahretti dersem doğru söylemiş olurum beklemekten başka yapacak bir durumum yok çünkü çok zarardayım üç yıl önceden alınmış 3 tl maliyetle beklemekteyim bu zararı ancak buradan çıkarabileceğime inandığımdan buradayım ,ara sıra alımlar yaparak maliyeti düşürmeye çalışsam da nafile
    yazdıklarım kişisel görüşlerim olup al, sat yada yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar
    2017 genel kurula katıldım , edindiğim izlenim şu oldu ; bütün yatırımlar satışa hazır haldedir ,bütün mesele piyasa koşullarının yani konjonktürün buna müsait olması şartlar müsait olduğunda patır ,patır çıkışlar yaşayabileceğimizi düşünmekteyim.
    Sizler gibi beni de kahretti dersem doğru söylemiş olurum beklemekten başka yapacak bir durumum yok çünkü çok zarardayım üç yıl önceden alınmış 3 tl maliyetle beklemekteyim bu zararı ancak buradan çıkarabileceğime inandığımdan buradayım ,ara sıra alımlar yaparak maliyeti düşürmeye çalışsam da nafile
    yazdıklarım kişisel görüşlerim olup al, sat yada yatırım tavsiyesi değildir.
    Hocam temettüler falan var mı bunun içinde. Allah sabır versin hepimize

6. Sn Horasanlı, 3 yıl önce en yüksek 2,30 civarını görmüş.. maliyetiniz nasıl 3 olabiliyor ? Dolar bazındaki maliyetiniz mi 3 tl ?
    Merak etmeyin bir yıl içinde sadece bir iştirakini satsa PD/DD bire gelir. Şu an PD/DD 0,47 olduğunu düşünürsek, yolumuz uzun.

7. kritik rakam 1.80
    tahtanın hayata dönmesi için üstünde kapanışlar yapması elzem
    1.56-1.70 aralığında alıcı-satıcı isteksiz olacaktır

8.  Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Hocam temettüler falan var mı bunun içinde. Allah sabır versin hepimize
     Alıntı Originally Posted by bilenbiri35 Yazıyı Oku
    Sn Horasanlı, 3 yıl önce en yüksek 2,30 civarını görmüş.. maliyetiniz nasıl 3 olabiliyor ? Dolar bazındaki maliyetiniz mi 3 tl ?
    Merak etmeyin bir yıl içinde sadece bir iştirakini satsa PD/DD bire gelir. Şu an PD/DD 0,47 olduğunu düşünürsek, yolumuz uzun.
    evet birkaç parça temettü aldım kıymetsiz maliyetim deki 2,7 olsun 2,5 olsun kayba bakın dolardan mı faizden mi borsadan mı altından mı her taraftan kayıp .bende bir çıkış yaptığımızda işlerin değişeceği inancını taşıdığım için sabredebiliyorum ve ne yazık ki hiç trade de yapmadım

Sayfa 44/969 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •