Sayfa 44/90 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
Arama sonucu : 715 madde; 345 - 352 arası.

Konu: VKFYO Vakıf Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Şeker ve ziraat sevsinler sizi.Bugün ne olduda bugün 125 ten kaptınız.Zarar ettiniz.Biz satmayacağız.siz oynamaya devam.Zaman içerisinde oynaya oynaya deli olmayasınız.İş yatırım tahtaya azda olsa dönmeye başladı.Yukarılardan sattıklarını almaya başladı.1450000 LOTU GEÇTİĞİNDE DİKKAT DERİM Y.T.D.

2.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    Şeker ve ziraat sevsinler sizi.Bugün ne olduda bugün 125 ten kaptınız.Zarar ettiniz.Biz satmayacağız.siz oynamaya devam.Zaman içerisinde oynaya oynaya deli olmayasınız.İş yatırım tahtaya azda olsa dönmeye başladı.Yukarılardan sattıklarını almaya başladı.1450000 LOTU GEÇTİĞİNDE DİKKAT DERİM Y.T.D.
    yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum ve satmıyorum. teşekkürler

3. ziraat ve şeker piyon.çaktırmadan iş alıcalarda.Dünyada çok olumsuz bir durum olmazsa bu hisse iki katına çıkmadan sakın satmayın.Çünkü tahta bom boş.2000 alıcı 2000 satıcıyla tahtayı buralarda tutmaya çalışıyorlar.Vakko ve van gıda son hareketlerde en az %50 yaptılar.ya bu.Y.T.D.

4. 1500 lerde 30000 alıcı 25000 satıcıyla tahtayla oynuyorlardı.şimdi mal kaptırmadan almaya çalışıyorlar.göreceğiz bakalım.y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    1500 lerde 30000 alıcı 25000 satıcıyla tahtayla oynuyorlardı.şimdi mal kaptırmadan almaya çalışıyorlar.göreceğiz bakalım.y.t.d.
    baya bi tutmaya çalışıyorlar ama inadım inat bekleyeceğim

6.  Alıntı Originally Posted by icono Yazıyı Oku
    baya bi tutmaya çalışıyorlar ama inadım inat bekleyeceğim
    Kardeş hiç endişelenme .Ben bugün az az almaya devam ettim.Hemen mer gün lot sayımı arttırıyorum.Bu vakıfın senedi.Boş senet değil.Bekleyen borsada her zaman kazanmıştır.Sabır her derde deva.Y.T.D.

7. vkfyo da geçen ay net satıcı OLAN GEDİK malı dün ve bugün topluyor.dün 30 bin lot ve bugünde 15 bin alışta DİKKAT.Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    vkfyo da geçen ay net satıcı OLAN GEDİK malı dün ve bugün topluyor.dün 30 bin lot ve bugünde 15 bin alışta DİKKAT.Y.T.D.
    ilgiyle takip ediyorum sizi

Sayfa 44/90 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •