Sayfa 44/401 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 345 - 352 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

3. Sayın cefaks derim inde bu günkü pastasını paylasabilirmisin

4. Artık hisse kendini çok belli etti. Reysas ya da birileri operasyon yapmaya hazır bekliyor.baskilamaya kalkıp Lot koymak biraz artık büzük ister spek dallamasina. Düşünsene 1000 metre kare kira gelirli depoyu 246000 liraya veriyorlar. Ederi malların ve kira gelirlerinin 2 milyarın üstünde borçları desen zaten çevirecek konuşmalar. Biraz yukseltinde hissenin buradan alsatlarla aylık kredi taksitlerin çıkmaz yapın 3 lira tekrar değerleme ile yapın hisseyi pd dd gene düşük kalır oradan oynayın günlük 1milyon lira alsatlarla kazanın krediler çıksın salak patronlar

5. Deniz satmış,elindekileri bitirse süper olacak...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku

Deniz satmış,elindekileri bitirse süper olacak...
    Sayin philosopher sana birkaç kelime söylemek istiyorum. hangi sayfaya baksam seni ve ilginç yorumlarını görüyorum . Misal euyo marti mndrs sadece gözüme çarpanlar. Sana bi tavsiye vermek istiyorum yorum yapmak kolay ama mesuliyeti ağırdır . Yorum Yaparken 1 değil 1000 kere düşünmeni oneririm . İnsanları buralqrda yazılanlar göre işlem yapabiliyor her yorumun yanlış diyemem İllaki arada doğru olanda vardir. Benden nacizane bir tavsiye senin iyiliğin icin Sağlıcakla kal.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

7.  Alıntı Originally Posted by husomacit Yazıyı Oku
    Sayin philosopher sana birkaç kelime söylemek istiyorum. hangi sayfaya baksam seni ve ilginç yorumlarını görüyorum . Misal euyo marti mndrs sadece gözüme çarpanlar. Sana bi tavsiye vermek istiyorum yorum yapmak kolay ama mesuliyeti ağırdır . Yorum Yaparken 1 değil 1000 kere düşünmeni oneririm . İnsanları buralqrda yazılanlar göre işlem yapabiliyor her yorumun yanlış diyemem İllaki arada doğru olanda vardir. Benden nacizane bir tavsiye senin iyiliğin icin Sağlıcakla kal.

Yorumlarımda nasıl bir yönlendirme var değerli dostum,kimin vebalini alıyorum?sadece arkadaşlar istiyor diye pasta koyuyorum.örnek verebilir misin,kime al veya sat önerisinde bulunmuşum?zaten imzamda da açıklama var.Rahatsız olduğun konu neyse açık açık söyle,ben takas pastası paylaşırken veya hisse hakkında yorum yaparken senden izin mi alıcam?Benim naçizane görüşüm sen hisseler hakkında kendi yorumlarını yap , başkalarının yorumları,emekleri veya paylaşımları üzerinden yorum yapma , yorumuma katılmıyorsan da ben buna katılmıyorum , ben şöyle düşünüyorum yazabilirsin,sen yorum yapma ne demek?ben anlamadım , aydınlatır mısın?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Arkadaşım ben yorum yapma demiyorum bunu nerden çıkartıyorsun? Düşünmeden yorum yapma diyorum neyse polemiği girmicem. Merak Etme bendede rygyo var ve bende çıkmasını istiyorum o konuda şüphen olmasjn . Sadece yorum yaparken başkalarının vebaline girmemeyi çalış bildiğin var ise temel ve teknik o ayrı ama gördüğüm kadarıyla genelde iç gudulerinle yorum yapıyorsun .

Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

Sayfa 44/401 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •