Sayfa 44/417 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 345 - 352 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Evet bilançoya 1 aydan kısa bir süre kaldı. Sırasıyla
    2014 ciro 18,8 milyon TL
    2015 ciro 35 milyon TL
    2016 ciro 31 milyon TL
    2017 6 aylık ciro 18,1 milyon TL
    Bu çeyrekte Genel Kurulda Coventya'nın bahsettiği yatırımlar henüz hayata geçmemiş olsa da Coventya network ü ile satışların ne kadar artabildiği hakkında fikir sahibi olacağız sanırım. Şirketin ağırlıklı satışlarını yılın ikinci yarısında yaptığını düşünürsek en azından 40 milyon üstü yıl sonu bilançosu görmemiz normal. Üstü ise pozitif olur...
    Bu 3.ceyrek de gelecek olan kar pek bir seyi degistirmez, yil sonu bilancodaki kar, ne kadar nakit kar payi verecegi onemli.

Bu sene de gecen seneki gibi 20 kurus filan verirse, umutlar husrana donusur.

Gecen sene o 14 kurusu acikladiginda, benim sahsen gorebildigim risk buydu.

Karlilik ve buyume artarak surecektir, rakip yok, buna suphe de yok, ama yine bu fiyata yakismayan bir kar payi moralleri bozar.

2.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Bu 3.ceyrek de gelecek olan kar pek bir seyi degistirmez, yil sonu bilancodaki kar, ne kadar nakit kar payi verecegi onemli.

Bu sene de gecen seneki gibi 20 kurus filan verirse, umutlar husrana donusur.

Gecen sene o 14 kurusu acikladiginda, benim sahsen gorebildigim risk buydu.

Karlilik ve buyume artarak surecektir, rakip yok, buna suphe de yok, ama yine bu fiyata yakismayan bir kar payi moralleri bozar.
    Beni bunlar ilgilendiriyor. Düşük kar payı beni üzmez, moralimi de bozmaz...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Peki 20 tl görebilirmiyiz arkadaslar

4. Dibini görmedi sahsi düsuncem

5. Seneye 70....80.bin yil sonu bülenco aciklar temettü oranı yuksek olur yada bedelsiz verme imkani olur

6. Arkadaslar piramitte dolasim olmayan 380 bin isbankda da 180 bin ayni dolasim olmuyo duran pozuzyonda buna ilave 150 bin daha eklendi eger kalan ne sen ben veya ustu almak isterlerse demek 100bin olur fiyatı kimde ne var bizdekilere mi gözu dikdiler sabreden corbayı icer

7. 30 desdegini kirdirmıyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bulenco ve desdeg.. bu da guzel
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 44/417 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri