Sayfa 44/211 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Varant 24

1.  Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    Önceki mesajlarımı da okursanız çok batıp cıktığımı yazmıştım kaybettiklerimi de yazaydım heralde bu sefer bende luzumsuzlardan olacaktım. Onları yazmamamda kı sebepte riskti bunlara güvendiğimden dolayı yazdım.
    Varant asla sakaya yada denemeye gelmez birinden duyduğun hisse adıyla girilmez sonra duman eder alim Allah.
    Sosyal medyada güvendiğim 2-3 adam var onların yorumlarına bakarım sadece reklam yapmak serbest mi bilmiyorum o yüzden yazmıyom
    alımları mı da yoruma göre değil aldığıma değip değmeceğine göre kendim karar veririm.
    Zaten hepimizin de yapması gereken bu.
    Yazdiklarim kimseyi şevklendirmesin battığımda çok bu illetten. Bide söylenmez belki ama kazandıklarımdan kendime göre belirlediğim miktari bazi yardima ihtiyaclara gönderiyorum. Az çok demeden. Deneyin faydasini görürsünüz ;).
    siz uygun görürseniz SOSYAL MEDYADAKİ hesabınızı takip etmek isterim
    Sosyal medyada güvendiğiniz 2-3 adamın hesaplarını bende takibe almak görüşlerinde bişiler öğrenmek isterim .
    özelden de gönderebilirsiniz

2. Estagfurullah da kardesim/abim valla orda hicbisey yazmiyom :D sadece cok nadir takip ettigim ustatlara tesekkur ediyorum. Takip ettiklerimde eget mavi kuş lu hesap kullaniyosan herkesin bildigi adamlar. Bence fenomen arif coskun reis ki kendisinin hep nokta tahminlerini gormusumdur hem endeks hem hisse bazinda, borsanin bogasi ki kendisi takip ettigim kadariyla cok iyi varantcidir bide sercan gok hoca var oda genelde endeksci ve emtiacidir yanildigi anda israr etmez elini hep açık eder. Kendilerinden faydalaniyorum sahsen Allah razi olsun. Bi kac tane daha var kıvanç hoca mesela hisse taramalari muthistir hisseciyseniz. Bunlar valla soylebileceklerim.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Sehzade Yazıyı Oku
    Estagfurullah da kardesim/abim valla orda hicbisey yazmiyom
    arif coskun, sercan gok, kıvanç hoca
    Bu dostlarla özelden fikir alış verişi yapıyorum sende daha fazlasını var diye meraklanmıştım SAĞLIK olsun

4. yayılma varantları alıp satan var mı ne farkı var diğer normal varanttan arkadaşlar bilen yok mu

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    yayılma varantları alıp satan var mı ne farkı var diğer normal varanttan arkadaşlar bilen yok mu
    hemen SOSYAL MEDYADAKİ DOSTLARA soralım cevap gelir se buraya yazarım yalnız şu an ben çıkacam

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hemen SOSYAL MEDYADAKİ DOSTLARA soralım cevap gelir se buraya yazarım yalnız şu an ben çıkacam
    şu an ki gelen cevap : Yayılma varantları daha az oynak oluyor.
    Dayanak varlıklarıın anlık fiyat değişimlerinden hemen etkilenmiyor.
    Riski daha az oluyor.

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    şu an ki gelen cevap : Yayılma varantları daha az oynak oluyor.
    Dayanak varlıklarıın anlık fiyat değişimlerinden hemen etkilenmiyor.
    Riski daha az oluyor.
    tşk ederim

8. 25 den eriim. Kardemir varantlarinda 2 kuruşluk oynaklik var etkilesim degeri dusuk oldugu icin. Eregliye daldik bakalim. 9 dan alip verdigim eriim i tekrar 25 den aldim :D gerci aradaki farki tombul kus biraz fazlasiyla verdi :D

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 44/211 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •