Sayfa 44/1002 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. tabanlar nasıl?
    ağırlıklı ortalamadan mı %10
    yoksa önceki kapanıştan sür direk %10 mu?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Tabandan deli gibi alıyorlar yaw, acayip Bi iştahla, izledikçe alasım geliyor vallahi)

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Taban bozuldu
    Hamdım Piştim Yandım

endeks 30 hacim sıralaması
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    DOHOL eğer CEM OKULLU satıyorsa ( ki muhtemelen o, satışlar onun aracı kurumlarına benziyor)...

Tahtayı 2.90' a kadar basar muhtemelen, bir daha da DOHOL doğrulur mu bilemiyorum...

Yine de siz siz olun CEM OKULLU' nun tahtalarında VİOP yapmayın, çünkü CEM başkan kendisi onu da yapıyor...

Yancıları pek sevmez...

İmamın dediğini yap, yaptığını yapma...

5.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Vestel in grafiğide ürkütücü , sonsuza kadar yükselcek galiba bu hisse...
    farklı grafiklere bakıyoruz galiba, ben de en primsiz sanayi hisselerinden biri diye izliyodum ben de

gerçi şu an yapsam yapsam short yaparım vestel'de, %6-7 olmuş zaten, öyle tavana kitleyeyim işlerini falan sevmez fazla, 2 gider 1 geri gelir

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Taban bozuldu
    kaç tane 500bin lot alım geçti, iyi alıyor birileri ama birileri sağlam basıyor, kafayı kaldırtmam der gibi

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    farklı grafiklere bakıyoruz galiba, ben de en primsiz sanayi hisselerinden biri diye izliyodum ben de

gerçi şu an yapsam yapsam short yaparım vestel'de, %6-7 olmuş zaten, öyle tavana kitleyeyim işlerini falan sevmez fazla, 2 gider 1 geri gelir
    9 liraydı Mart ayında nasıl primsiz oluyo , kafalar çok güzel ya bu forumda bayılıyorum...

iki demir-çelik aynı oranlarda aşağı yukarı primli bugün.. aslında keşke biraz dengesizlik olsa aralarında.. şu ana kadar gerçi iyi fonlama fırsatı yarattı ikisi de diğer hisseler için ama kendi aralarında da trade imkanı fena olmazdı.. bakalım gün sonuna kadar umarım bu da olur..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 44/1002 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •