Sayfa 44/94 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
Arama sonucu : 749 madde; 345 - 352 arası.

Konu: TRILC - Turk İlaç ve Serum A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by BorsacıAvukat Yazıyı Oku
    bu şirketi arzumla kervanla karşılaştırırsanız yanılırsınız bu şirketi kontrolmatigin yükselişine benzettim uzaya gidebilir
    Bir hisse sürekli yükselmez sürekli de düşmez.

2. Gene 500bin lotu A1 mi kaptı
    30 bin alışa 230 geldi nazar boncuğu olarak saklayacağım

3. İlk eşik 20 Tl ye yaklaşıyoruz, bakalım sonrası tamam mı devam mı önümüzdeki hafta görürüz. Benim bugün son tavandan alış emrimdi. Daha tavandan alış emri vermem.

Alıntı Originally Posted by No_DeaL Yazıyı Oku
    İlk eşik 20 Tl ye yaklaşıyoruz, bakalım sonrası tamam mı devam mı önümüzdeki hafta görürüz. Benim bugün son tavandan alış emrimdi. Daha tavandan alış emri vermem.
    Alamayacagini bilerek alis emri vermek ne anlama geliyor acaba merak ediyorum?
    Eger almak istiyorsaniz ve gercekten gelecegi parlak bir senet ise 3-5tl nin hesabi yapilmaz diye dusunuyorum. ???

SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

5.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Alamayacagini bilerek alis emri vermek ne anlama geliyor acaba merak ediyorum?
    Eger almak istiyorsaniz ve gercekten gelecegi parlak bir senet ise 3-5tl nin hesabi yapilmaz diye dusunuyorum. ???

Arz fiyatı olarak 10 tl ucuz bir rakam değil, bunu herkes biliyor. Kim malını ederinin altında satar? Biz de firmanın geleceği parlak diye bu fiyattan aldık ve iki katına yaklaşan fiyattan da almak istedik. Alamayacağını bilerek alış vermek ne anlama geliyor bilmiyorum. Büyükler malı kaçtan ky ye vermek istiyorsa biz ancak oradan alabiliriz. Siz biliyor musunuz onların kafasındaki rakamı? Bekleyip oradan mı alış vereceksiniz? İkinci olarak ben çok geleceği parlak kağıt gördüm yıllarca yatırımcısını süründürdü. Çok çöp kağıt gördüm onlarda zengin etti. Maalesef ülkemizde hisse başka bir şey firma başka bir şey. Bist, borsa değil iyice kumarhaneye döndü ve ben kumar oynamayı bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by No_DeaL Yazıyı Oku
    Arz fiyatı olarak 10 tl ucuz bir rakam değil, bunu herkes biliyor. Kim malını ederinin altında satar? Biz de firmanın geleceği parlak diye bu fiyattan aldık ve iki katına yaklaşan fiyattan da almak istedik. Alamayacağını bilerek alış vermek ne anlama geliyor bilmiyorum. Büyükler malı kaçtan ky ye vermek istiyorsa biz ancak oradan alabiliriz. Siz biliyor musunuz onların kafasındaki rakamı? Bekleyip oradan mı alış vereceksiniz? İkinci olarak ben çok geleceği parlak kağıt gördüm yıllarca yatırımcısını süründürdü. Çok çöp kağıt gördüm onlarda zengin etti. Maalesef ülkemizde hisse başka bir şey firma başka bir şey. Bist, borsa değil iyice kumarhaneye döndü ve ben kumar oynamayı bilmiyorum.
    Bende ayni seyleri size sordum zaten. Eger kumar diyorsaniz ve bu kumari oynamayi bilmiyorsaniz neden bugune kadar emir verip kumarhanenin icinde gezdiniz. Birakin cikin parklarda bahcelerde gezin

Ky nin eline ne zaman vereceklerini ben size yaklasij olarak soyliyim. Pazartesi veya sali gunu.

Eger borsayi yatirim araci olarak goruyorsaniz bunu ele vermek degil mal alabilmek diye dusunebilirsiniz.

Yok kumar olarak goruyorsaniz ya gunaha girmetin yada kibrista rulet oynayin. Veya bulundugunuz sehrin herhangi bir merdiven alti kumarhanesinde barbut oynayin.

Bol kazanclar dilerim. Saygilar.

Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

7. selamlar.bende bıseyler dıyem .kontrolmatık ve buna tum paramla alıs yolladım maalesef az sayıda alabıldık.ornegın 10.000 lot almıs olan bugun kapanıs 72 000 cıvarı kazanc edecektı.k.matık te 7 .cı tavandan verdım cozulunce sanırım sonra 3 tavan ve duzeltmeden sonra 18 bınler ve 100 tl bu nasıl bısey.tarıhte son 1 yılda olanlar yasanmadı.o yuzden cok bılmıslıge gerek yok gumdem ası serum onemını belırtmeye gerek yok.rtalp olayını da hatırlarsanız sankım duzeltmeden sonra sankı almak lazım der sahsen pztsı cozulse elımdekı lot kadar ekleme yapabılırım.hatta hayat normallesınceye kadarda portfoyde bulundurulmalı.bu arada uzuncu degılım.

8.  Alıntı Originally Posted by xhalukx Yazıyı Oku
    Bende ayni seyleri size sordum zaten. Eger kumar diyorsaniz ve bu kumari oynamayi bilmiyorsaniz neden bugune kadar emir verip kumarhanenin icinde gezdiniz. Birakin cikin parklarda bahcelerde gezin

Ky nin eline ne zaman vereceklerini ben size yaklasij olarak soyliyim. Pazartesi veya sali gunu.

Eger borsayi yatirim araci olarak goruyorsaniz bunu ele vermek degil mal alabilmek diye dusunebilirsiniz.

Yok kumar olarak goruyorsaniz ya gunaha girmetin yada kibrista rulet oynayin. Veya bulundugunuz sehrin herhangi bir merdiven alti kumarhanesinde barbut oynayin.

Bol kazanclar dilerim. Saygilar.

Benim kafamda geleceğe yatırım amaçlı bir fiyat vardı oraya kadar emir verdim. Oldukça basit...

Sayfa 44/94 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •