Sayfa 44/179 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1431 madde; 345 - 352 arası.

Konu: PENGD - Penguen Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    gün gelecek, o gün geldiğinde tekrar konuşacağız

o zamana kadar yazmayacağım
    Bilanco değerlemesi yapariz en azından.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    doğrudur, yarın akşam değerlendirmesini yaparız inşallah.

konserve : 2500 ton
    turşu : 6600 ton
    reçel : 600 ton
    salça : 20 ton
    dondurulmuş : 2500 ton

toplamda : 12 200 ton satış
    ortalama : 20.000 br satış fiyatı

244 milyon civarı bir ciro bekliyorum.

Alıntı Originally Posted by Alonewolf Yazıyı Oku
    Bilanco değerlemesi yapariz en azından.

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    tekniğin bir önemi olacaktı
    Prravo pengd ya... günlüklerdeki teknik daha önemli ... hali hazırda kul yutmaz yeşili ile beyaz ile öpüşmedi.. Turkuaz da leylaktan ayrılmadı ama bu havada güzel hareket ettiler... aynı grafiğin günlük ve saatlık halini gönderiyorum.. ben malsız ve çulsuzum..
    kazancınız bol ve daim olsun..

saatlik

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    12,2 ton satış bekliyordum toplamda

6,7 ton satış gerçekleşmiş !!!! ciddi yanıldım [emoji846] ama geçen sene ikinci çeyrek satışları gibi olmuş.. çok benzer

güzel taraf, ton başı br. fiyat 23.840 lira olarak gerçekleşmiş... benim beklentim 20.000 civarı idi. %15 üstünde.. geçen sene ilk çeyrek bu 13.500 imiş

ton bazında satışların düşmesi iyi değil, ama genel kurulda bahsi geçen almanya ihracat işinin euro fiyatları yüzünden mayıs sonu haziran başına kalmış olması da buna etken olabilir

2022/3 ve 2023/3 ciro aynı
    geçen sene 11.7 ton satış ile bu sene ki 6.7 ton satış arasında değerlendirme yapılırsa satış fiyatları çok iyi artmış bu güzel ! ama ton bazındaki düşüş güzel değil..

mevsimsellik ya da dönemsellik ilkesi olabilir mi bilemiyorum.

iyi bilanço değil ama kötü bilanço da sayılmaz. euro daki artış ve almanya ihracatı ile diğer dönemler daha iyi olacaktır. [hatta bu tonajda bile az da olsa kar edilmiş olması iyi bişey]

ama burada asıl önemli olan konu arsa ve proje..gerisi bence çok da önemli değil

seçim sonrası bu konu önemli..

dediğim gibi tek odaklandığım konu proje, orda büyük bir hikaye var. hemde çok büyük hikaye !

şu anda defter değeri : 8.37 ve bu hesaba göre defter değerinin yarısına işlem görüyor.

benim analizim bu kadar.. şirketin piyasa değeri makul (en azından hisse başı 10 lira üzeri) seviyelere gelmeden tekrar yazmayı düşünmüyorum forumda... benim için bu projeye sahip şirket için dip fiyat bu..

herkes için hayırlı bir yatırım olmasını temenni ediyorum.
    Son düzenleme : hayek; 10-05-2023 saat: 22:58.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu arada inşallah 1 haziran 2023 tarihinde ki 2. genel kurula da gitme kararı aldım.

yatırımcıyız işimizi takip edelim [emoji846]
    hikaye çok büyük çünkü..

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Prravo pengd ya... günlüklerdeki teknik daha önemli ... hali hazırda kul yutmaz yeşili ile beyaz ile öpüşmedi.. Turkuaz da leylaktan ayrılmadı ama bu havada güzel hareket ettiler... aynı grafiğin günlük ve saatlık halini gönderiyorum.. ben malsız ve çulsuzum..
    kazancınız bol ve daim olsun..
    Çook teşekkürler Sn. Esozcan.
    Diğer taraftan,
    enn güzelini siz yapıyorsunuz

7. offfff şu borsadan bişi öğrendiysem fiyatlamalar da akıl almaz şeller olabilirrrrrrrrr herşe olurrrrrr 4 altına inse bile şaşırmam yanne ha bu fiyatlamayı hak ediyor mu asla ama burası borsaaaaaaaaaa

Paytaaakkk

Sayfa 44/179 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •