Originally Posted by YapraksızYonca Soğan 12.80 Bugün de mokoko Yalniz bu cikislar iyi gibi gorunse de duzeltmesinde yabanci fonlar cok can yakar Kari gorunce kacmali sanki Ama insan ac gozlu iste
Originally Posted by jmk99 Emmi yan hisselerin gidecegini dusunerek tcd aldi... SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Originally Posted by Webster Ya tcd yonetimi degisti yada eski kafa yok hocam Tcd eskiden bu havalarda endeksi ikiye katlardi Hocam tcd eski tcd degil
Pegasus girilir mi?
Originally Posted by Webster Pegasus girilir mi? ölü kedi gibi sanki, çok gördük ögleden önce +1 öğleden sonra cortingen straze
Originally Posted by YapraksızYonca ölü kedi gibi sanki, çok gördük ögleden önce +1 öğleden sonra cortingen straze Ya arkadas ne hale geldik Sogandaki volatiliteye bak Arti 3 e cikip 1 e dusebiliyor Fena oyun donuyor Kimi carpacaklar cok merak ediyorum
Originally Posted by Webster Ya arkadas ne hale geldik Sogandaki volatiliteye bak Arti 3 e cikip 1 e dusebiliyor Fena oyun donuyor Kimi carpacaklar cok merak ediyorum Bence borsayi carpacaklar, 1400den 1800e geldi %30 artış, dolar arttigi içinmiş, faiz düştüğü için paranın gideceği yer yokmuş, yaw he he
Originally Posted by YapraksızYonca Bence borsayi carpacaklar, 1400den 1800e geldi %30 artış, dolar arttigi içinmiş, faiz düştüğü için paranın gideceği yer yokmuş, yaw he he Bana da oyle geliyor Tepeden mallari ele verecekler O parayla dolari dusurecekler Dipten de tekrar toplayacaklar
Myfinans pasam bu aes sifir stopaja girmez demi? Adinda hisse yogun gecmiyor Altin fonu neyse bu da o
Forum Rules
Yer İmleri