Sayfa 44/844 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 345 - 352 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    saat 18.05 de girseydiniz alırdınız.
    18.05 den sonra tek fiyat eşleşme olduğundam satan olmamış veya sizden önce talep eden olmuştur.
    Veya sistem kabul etmemiştir.
    Tek fiyat işlem gören hisselerde emir girişinizi 18.05 i geçirmeden yaparsanız daha iyi olur
    zaten bu hisseler sığdır
    sağlıkla kalın
    Sağol cinali hocam, bir an önce normal pazara geçsede bu tek fiyat uygulamasından kurtulsak 50 yıllık koca holding!

Genel kurul sanırım Nisan da Ankara da, genel kurula katılacak arkadaşlar bu normal pazar olayını bi dile getirse...

Bir başka Ankara firması Ostim bu işbir ile aynı pazarda işlem görüyordu adamlar bir yıla normal pazara geçti yaklaşık 4 yıl oldu demek ki oluyormuş

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Genel kurul sanırım Nisan da Ankara da, genel kurula katılacak arkadaşlar bu normal pazar olayını bi dile getirse...
    ben katılmayı düşünüyorum ankaradayım ancak bu yönetimde vizyon yok 3 sene önce sermaye artışına söz verdiler yapmadılar
    bakalım bu genel kurula kadar bir karar alacaklarmı

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Bir başka Ankara firması Ostim bu işbir ile aynı pazarda işlem görüyordu adamlar bir yıla normal pazara geçti yaklaşık 4 yıl oldu demek ki oluyormuş
    bunlarda kaydileşen hisse oranı çok düşük çoğu ortakta hissesini bile ölümler nedeniyle bilmiyordur
    herkesin adresine tebliğat yapın kaydileştirsin dedim saf saf baktılar belkide istemiyorlar
    tazmin merkezine gidebilir bu hisseler

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    nedir beklentiniz kardeş
    Kardeşim yonganın hareketi ortada yongadan çok daha değerli bir hisse karlılığı marka değeri ortada özsermayesi çok fazla yeterki bu pazardan çıkmaya karar versin sermaye arttırım haberi gelsin.üstelik sermaye artırımdan sonra da bedelsiz potansiyeli devam edecektır.en önemli beklentim bu gerçekleşir gerçekleşmez onu bilemem .ona yönetim karar verecek ve az da olsa beklemiyi düşünüyorum

Bilanço için 11 Nisan a kadar ek süre istemişler demek ki genel kurul nisan sonunda anca yapılacak...

8. Her sene ek süre istiyorlar bir bilanço da zamanında gelsin.Kuruluşundan beri bedelsizin yanına illaki bedelli koymuş herkez elini cebine atsın demiş.

Sayfa 44/844 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •