Artan

32,12 10 18:10
22,26 9.98 18:10
222,90 9.97 18:10
11,80 9.97 18:10
46,38 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

13.545,00 -10 18:10
6,12 -10 18:10
190,40 -9.98 18:10
62,75 -9.97 18:10
5,69 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.185.491.104,25 18:10
8.099.868.749,40 18:10
6.672.261.529,86 18:10
5.926.052.445,81 18:10
5.730.708.952,15 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 44/181 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1453 madde; 345 - 352 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Power

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Yaşlı ve tecrübeli adamlar gerçekten de çabuk görüyorlar bazı şeyleri...artık herkesin hakkında hayırlısı olsun derim...bu gün endeks cosarken son zamanları rasyolari şişik hisselerin gerilemesi manidardır...ilk etapta söylediklerimi doğruluyor..yine de bakıp görmek lazım...bakalım piyasa neye karar verecek ??
    Sayın keko siz bu hisseden çıktınız mı?...Yoksa hala bekliyor musunuz??Umarınim toparlanır..Zarar çok büyük...
    Son düzenleme : ank11; 08-05-2023 saat: 21:49. Sebep: Eksik
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Sayın keko siz bu hisseden çıktınız mı?...Yoksa hala bekliyor musunuz??Umarınim toparlanır..Zarar çok büyük...
    ben hisseye hiç bir bağlayıcı şart ile girmedim...ederini de bilmediğimi sadece basit bir ky nın algısı ile girdiğimi ve ne kadar tutacağımı bilmediğimi söylemiştim..geçen gün satmış ve benim sattığımın çok üzerine gidince ben de panik ile elimden kaçırdım diye düşündüm...ama sonraki gün ise enerjilerin tümüne sert satış geldi...bende de bazı düşünceler oluştu...ilk defa hep birlikte ve kararlı düşmeleri beni düşünceye sevk etti...bu düşünceler ile ancak anlık vurkaç için artık bu hisselere girebilirim...onun dışında orta ve uzun vadeli şu anda girme niyetim yok...nedeni yukarıda söylediğim düşünceler...tabi yine de karar sizlerindir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Syn keko,temel analizde çok iyi olduğunu tartışılmaz üstad,benim düşünceme görede bugünkü alışın sebebi dünkü İstanbul mitingiydi,şimdiye kadarki düşüşün sebebide,muhalefetin kazanma olasılığıydı,eğerki muhalfet kaznırsa,ekonomik programları, belli enflasyonu düşürmektede,gerek muhalefetin ekonomistleri gerekse,onu savunan,ekonomistler faizlerin yükseltilmesi ve dolar kurunun düşük olduğu, bence piyasa bunun gerçekleşemeyeceğini görünce,tek care borsa ve KKM mevduat kalıyor bunlara döndü diye düşünüyorum.
    Emin misiniz?
    Dikkatinize çekerim tepki veren hisseler :Isc,Dohol,Kchol

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Emin misiniz?
    Dikkatinize çekerim tepki veren hisseler :Isc,Dohol,Kchol
    Ağaca bakmamak lazım,ormana bakmak lazım,syn Deizdeniz61,işc tavansa garanti,akbank,ykbnk,halkb,vakıf,thy,krdmd vs..az gitmemiş bankacılık endeksinde %8,37 artışı işc tek başına yapmamıştır,bu benim fikrim,katılmayabilirsiniz teşk.

Yeni hükümet ile bist 30 çoşar ama yeni hükümetin enerji sektörüne desteğinin süreceğine inancım tam hele hele fosil yakıtlardan elektrikli araçlara 2034 e kadar AB %80 geçmek istiyor böyle bir konjonktürde bu kaçınılmaz hisseler zaten yeterince yükseldi bir süre yerinde sayabilir sürekli yükselecek diye birşey yok

6.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Syn keko,temel analizde çok iyi olduğunu tartışılmaz üstad,benim düşünceme görede bugünkü alışın sebebi dünkü İstanbul mitingiydi,şimdiye kadarki düşüşün sebebide,muhalefetin kazanma olasılığıydı,eğerki muhalfet kaznırsa,ekonomik programları, belli enflasyonu düşürmektede,gerek muhalefetin ekonomistleri gerekse,onu savunan,ekonomistler faizlerin yükseltilmesi ve dolar kurunun düşük olduğu, bence piyasa bunun gerçekleşemeyeceğini görünce,tek care borsa ve KKM mevduat kalıyor bunlara döndü diye düşünüyorum.
    Bence dünkü alışın sebebi piyasanın muhalefetin seçimi kazanacağı yönünde düşünmüş olmasıdır. Tabi bu bir günlük işlem ile belli olmaz, tüm haftayı görmek lazım. Siyasi baskı sebebiyle özellikle yıllardır iskontolu olan banka ve holding şirketlerinin, seçimi muhalefetin kazanması durumunda ciddi şekilde artmasını bekliyorum ve dün de bu hisseler arttı.
    Faizlerin artması ilk etapta borsa için olumsuz görünse de rasyonel ekonomik politikalar borsa için orta ve uzun vadede daha iyi olacaktır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Bence dünkü alışın sebebi piyasanın muhalefetin seçimi kazanacağı yönünde düşünmüş olmasıdır. Tabi bu bir günlük işlem ile belli olmaz, tüm haftayı görmek lazım. Siyasi baskı sebebiyle özellikle yıllardır iskontolu olan banka ve holding şirketlerinin, seçimi muhalefetin kazanması durumunda ciddi şekilde artmasını bekliyorum ve dün de bu hisseler arttı.
    Faizlerin artması ilk etapta borsa için olumsuz görünse de rasyonel ekonomik politikalar borsa için orta ve uzun vadede daha iyi olacaktır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    ilk etapta faizler de döviz de artabilir ama ardından akın akın gelecek yabancılar ile döviz düşüşe geçer faiz de zamanla düşüşe geçer...belli bir süre sonra da baskısız şefaf ve öngörülebilir bir ekonomik ortam oluşur....bu süreçte olası yeni hükümetin yenilenebilir enerji ile ilgili söylemleri belirleyici olacaktır...yeni hükümet de elbette bu sektörü desteklemeye devam edecektir ama ilk etapta temel rasyo yönünden ucuz kalmış bist 30 hisseleri ciddi primler yapabilir...

bist 30 hisselerine talep çok artmış iken bir çok sektör yeterince talep görmeyecektir...bu yüzden de diğer sektör ve hisselerde ciddi gevşemeler olabilir...bu olasılığı aklımızın bir ucunda tutmamız gerekiyor...

dün tam da tarif ettiğim şekilde gelişmeler oldu....bist30 hisseleri uçtu...diğerleri seyretti ve çoğu gevşedi...dediğim gibi muhalefet kazanırsa ?? bu süreç güçlenerek devam edecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. bu saate kadar yorum olmadığına göre ky bayağı dökülmüş hem seçim hem arzlara talep azalmış ytd.

Sayfa 44/181 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •