Sayfa 44/345 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 345 - 352 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Cwene pahalı arz olmuş diye Bi yaftalama var ama herşey ortada kıyas siz yapın bence kap mevsimine kadar aşağı yukarı yapar silkelerler ardından yoluna bakar ayrıca depoda full fullemeyede devam edecek gibi gözüküyor 15 16 bin m2 yer boşa tutulmamıştır Bi öngörüsü olduğuna eminim bence diğerlerinden kaçanlar buraya gelir
    gelen bilanço ile diğerlerinden kaçacak yatırımcının buraya gelme potansiyeli artmıştır...ikinci çeyrek bilançolara kadar cwene sektöründe öncü rol üstlenebilir...bu potansiyel var..bakalım piyasa neye karar verecek..?? bu süreçte gelebilecek kap haberleri de çok önemli...sonrasında da ikinci çeyrek bilançoları takip edilir...ben cweneden umutluyum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Arzdan gelen para işletme sarmaye etkisiyle net kar marjı artar geçen seneki net kar marşı %19 bu sene ilk çeyrek sadece düşük geldi %06 mevsimde dolayı bu paket güneş enerji sistemi satışından sebeptir tanınırlırlığı arttırmak içinde düşük tutulmuş kar marjını bu Karadenizi taktiği veya Hatay usulu gibi bişey Karadenizi fırın açınca çayı bedava verir Bi süreliğine ayak alışsın diye bu şirket paket sistem hazırlamış kablo boylarına invertörün mesafesine bataryanın uzaklığın kadar her şey stardatta yanlış uygulama olmasın diye yani sistemi alan herkes kara cahil biri bile az uğraşsa kurar şirket bu satışları arttırmak istiyor bunu yapması evlere yönelik satışlar sistemi böyle paket şeklinde standarda bağlaması verim dişiklüğünü engellemek düşünsenize alan kişinin bataryayı elli metre öteye merdivenin altına koyduğunu enerji üretemez böyle yaparsa işte firma yarın öbürgün evsel satışların patlayacağını biliyor buna istinaden tanınırlığı arttırmak için ölü sezonda karı düşük tutmuş her şey planlı
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Arzdan gelen para işletme sarmaye etkisiyle net kar marjı artar geçen seneki net kar marşı %19 bu sene ilk çeyrek sadece düşük geldi %06 mevsimde dolayı bu paket güneş enerji sistemi satışından sebeptir tanınırlırlığı arttırmak içinde düşük tutulmuş kar marjını bu Karadenizi taktiği veya Hatay usulu gibi bişey Karadenizi fırın açınca çayı bedava verir Bi süreliğine ayak alışsın diye bu şirket paket sistem hazırlamış kablo boylarına invertörün mesafesine bataryanın uzaklığın kadar her şey stardatta yanlış uygulama olmasın diye yani sistemi alan herkes kara cahil biri bile az uğraşsa kurar şirket bu satışları arttırmak istiyor bunu yapması evlere yönelik satışlar sistemi böyle paket şeklinde standarda bağlaması verim dişiklüğünü engellemek düşünsenize alan kişinin bataryayı elli metre öteye merdivenin altına koyduğunu enerji üretemez böyle yaparsa işte firma yarın öbürgün evsel satışların patlayacağını biliyor buna istinaden tanınırlığı arttırmak için ölü sezonda karı düşük tutmuş her şey planlı
    bazen de tamamen mevsimsellikten kaynaklı olabiliyor...ölü sezonda hammadde ve yarı mamül stoğu yapılır buda finansal giderleri artırır ama ardından canlı sezonda bunlar eritilir böylece de net kar marjı artar...bir de devlet teşvikli işlerin ödemeleri genelde son çeyrekte yapılıyor...o yüzden de son çeyrek net kar marjı çok yüksek olur...hatta ciro da çok yüksek olur..tabi bunları gesandaki edindiğim bilgilere göre söylüyorum ki sektörün geneli bu şekilde çalışıyor olmalılar...çünkü devlet bu sektöre inanılmaz teşvikler verdi...enerji yönünde ülkemiz özgürlüğüne kavuşmalı...fosil yakıtlardan bir an önce kurtulmak gerekiyor....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bazen de tamamen mevsimsellikten kaynaklı olabiliyor...ölü sezonda hammadde ve yarı mamül stoğu yapılır buda finansal giderleri artırır ama ardından canlı sezonda bunlar eritilir böylece de net kar marjı artar...bir de devlet teşvikli işlerin ödemeleri genelde son çeyrekte yapılıyor...o yüzden de son çeyrek net kar marjı çok yüksek olur...hatta ciro da çok yüksek olur..tabi bunları gesandaki edindiğim bilgilere göre söylüyorum ki sektörün geneli bu şekilde çalışıyor olmalılar...çünkü devlet bu sektöre inanılmaz teşvikler verdi...enerji yönünde ülkemiz özgürlüğüne kavuşmalı...fosil yakıtlardan bir an önce kurtulmak gerekiyor....
    Katılıyorum şirketler iş ilişkisi kapı atınca şu kadar paraya diye parayı alıp kasaya koymuyor bu şirket %30~40 iş başında %60~70 iş sonunda o da standartta alman disiplini işliyor

5. Artık Bi tavan göstermesi lazım

6. Sebep hem Piyasadaki benzerlerine göre ucuz hem lot sayısı az hemde çok iyi çok kaliteli bir üretim tesisi var gerekli itibarı görmesi lazım

7.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sebep hem Piyasadaki benzerlerine göre ucuz hem lot sayısı az hemde çok iyi çok kaliteli bir üretim tesisi var gerekli itibarı görmesi lazım
    ben de bu düşünceler ile pozisyon almıştım..bakalım nasibimizde neler olacak ??

8. Böyle oyalandığına aldanmayın derim iki tavan çekince kimsede mal bırakmayacaktır çoğu ky cı dışarıdan izleyecek cesareti olan tecrübesi olan tekrar girebilme feraseti gösterir

Sayfa 44/345 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •