Sayfa 44/808 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 345 - 352 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Eyvallah üstadlar ürktüm haberi okuyunca 5 milyon lot da olmaz herhalde diye 5 milyon TL dir diye düşündüm... sağar duymaz uydurur ))..
    Tacirler alıyormuş dediler bu arada

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tacirler bir fon oluşturmuşlar ve fona alıyorlarmış,, beyler mal basklılanarak birileri topluyor,,
    ZIR-DELİ Y.T.D

2.  Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    5 milyon TL lik hisse daha işleme açılıyor anladığım kadarıyla...

Yeni halka arzlar var desene))))

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Defter değeri 3,75 TL

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. *ÇEİS/TUFAN ÜNAL: BU YIL ÇİMENTO SEKTÖRÜ GENELİNDE İSTİHDAMIMIZ %3 ARTAR-BLOOMBERG HT istihdam neden artar ?

5. Tam talebe hocamın yazdığı tipte bir hisse))) ekranın kapar gezer dolaşırım hesabı. Son çeyrek hariç kar yıllık yüzde 55 e yakın artmış. Borsa rasyoları da normal. Grafik dip çalışması yapmış. Az bir kıvılcım gerenk mike, değil mi ??? Lakin defter değeri 3,75 TL .
    Yatırım tavsiyesi değildir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. 2013 ocak ayından bugüne yüklü miktarda(kendimce) mal taşıyorum, tek kelime lanet olsun...
    Herkesin yaptığı işlem, kendini bağlar...

7. defter değeri hisse değerinden çok daha düşük hisseler var. hatta defter değeri hisse değerinden çok daha yüksek hisselerde var hatta birine bulaştım bi türlü çıkamadım
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

Dd den ziyade istikrarlı f k oranı ölçüdür. Öyle bir kar eder ki dd ni bir yılda ikiye katlar çok yaşandı..

Sayfa 44/808 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •