Sayfa 440/630 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Slm,Emkelzedeler spektrona sovmek dolayisiyla verilen 15 gunluk cezamiz bitti.Yillarini burda heba etmis biri olarak daha once yazdigim dusuncemi tekrarlamak istiyorum.Bu kagit iyi kar aciklasada gitmeyebilir.İpler huso emucede.izinsiz bir grup girse emuce istemiyorsa karsidan mali basar yukselisi engeller.zaten gruplar kagidi genelde patronla anlasmali yukseltirler bildigim kadar. Bazi sonradan gelen arkadaslar biz kufrettikce kiziyordu ama son harekette ne mal olduklarini anladilar ve bistin en berbat hissesi demeye basladilar [ gercegi gorduler]Hersey kagit ustunde ha1 lira ha 5 lira patron icin.Ama sirkete ortak alirda hisse satmaya kalkarsa [ Araslardaki gibi degil ] o zaman yuksek deger bicmek isteyebilir ve kagidi yukseltir.12 aylikta yuksek gelse nolocak.Benim tek beklentim ortaklik.yazdiklarim emkel icin yatirim tavsiyesidir.Gazamiz mubarek olsun.Saygilar.Birde kepez saygilar sunarim 6,7 yildir EMKELi ove ove bitiremedin ya helal olsun.POLYANNACI MESUT😄😄😄😄

2.  Alıntı Originally Posted by justdealer Yazıyı Oku
    ne oldu kepez, düşecek başka yeri yok demiştin, bak düşecek ne kademeleri var adi kağıdın.

bunun düşecek yeri var da beddua alan patronun yatacak yeri yok
    Kızdırma hüsorottiyi yine mal satar.

3. Kıssadan Hisse

Değerli arkadaşlar mesajlarınızı bazen gülerek,bazen üzülerek okuyorum.Hissede teknik;oyuncunun karakteri,önceki davranışlarıdır.Buda kurumsal hisselerde geçerlidir.Aile şirketlerinde bu çalışmaz.Hiç bir horoz başkasının çöplüğünde ötmez.Küçük yatırımcı gırtlağına kadar hisseye girmiş.Patron hamallık yapar mı?

4. Totos resmen kıvranıyor yaw
    Fazla aşağıda salamaz,iki ucu
    Tmsanda ikindi ikindi sonra baktı yazanda malda yok sürdü nigdeye

5. temettünün ikinci taksidini aralık ayında alırız. 2018 dekileri alırız bu gidişle. Bilanço da inşallah süpriz kar gelir.

İnsanlar hayal kurmayı bırakıp sorgulamaya başladı ben de öyle.. Ben bu kepezmesut ne iş yapar anlayamadım.10 yıldan fazladır buradaymış, hep bi şeyleri pompalayıp durdu son dönemde.Şimdi gene kayboldu, anlayabilen beri gelsin.

7.  Alıntı Originally Posted by tuncay59 Yazıyı Oku
    İnsanlar hayal kurmayı bırakıp sorgulamaya başladı ben de öyle.. Ben bu kepezmesut ne iş yapar anlayamadım.10 yıldan fazladır buradaymış, hep bi şeyleri pompalayıp durdu son dönemde.Şimdi gene kayboldu, anlayabilen beri gelsin.
    Güzel düşünce bu hissenin çakalı çok dikkat etmek lazım.

Sayfa 440/630 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •