Sayfa 440/556 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Valla arkadaşlar ne derseniz diyin ancak bu bilanço tamamen hayal kırıklığı, bu yıl lot başı 61 kuruş genel yönetim gideri kalemi altında para harcamış.

2021 1q da bu giderlerin azalacağını düşünüyorsanız amenna... ancak şunu hatırınızda tutun 2020 3 q da bilançoyu incelerken gyg çok rahatsız olmuştum; sebebi bu kalem istediğin gibi şişirilebilir, bunu denetleyemezsiniz.

2021 1 q da da böyle bir sürpriz istemiyorsunız. Bu adamların bütün yöneticileri Twitter’da; Yazın kardeşim hesap sorun.

Yarın ilk işim Eğer ulaşabilirsem yatırımcı ilişkilerini arayıp soracağım. Bu kadar parlak bir şirketin Bu genel yönetim giderleri kalemi altındaki temsil giderleri gibi saçma sapan giderlerin; Bir şekilde hesabı sorulması lazım.

Unutmayın sizler bir şirketin resmi olarak ortağısınız.
    Evet sorun da burda. Yoksa 18 milyon tl dünyanın sonu değil tabi ki. Beklentinin %30 altı sadece. Ancak sorun garip garip kalemlerde giderin şişmesi sorun bu kalemlerin insanı hisseden soğutması.

2.  Alıntı Originally Posted by Kivancmtl Yazıyı Oku
    Kaç gün taban yaparız. Yarın kesin gibi. Kuşluda herkes isyanda. Şirketine güvenen yarın mal toplayabilir. Yarın iskontolu bir gün olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "Kaç gün taban yaparız" mı? Yok artık, başka bir niyet mi var bunun altında.. Yarın iskontolu bir gün olacak diyip günlerce taban yapmaktan bahsetmek çelişmiyor mu? 09 55-11 00 arası güzel bir çekiç mum.. Beğenmeyenin malını alır ve devam eder, bence..

3.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku
    Ayrıca herkes geçen çeyreği salt komisyondan gelen 18 milyon TL çeyreklik net kar gibi görüyor.

Geçen çeyrek net kara Fade halka arz geliri + Bulgaristan’daki şirketin satışı ile 4,5 milyon TL civarı katkı geldi tek seferlik.

Geçen çeyrek karını 13,5 milyon gibi düşünmek gerekir.
    Yani karı nasıl olur da aynı kalır bunca komisyon artışına rağmen demek haksızlık bence

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hilmi hocam, sanırım biz biraz yanlış yaptık.. Beklentimiz bu kadar yüksek olmamalıydı büyüyen bir şirket için..

İnşallah taban yapmayız da ufak hasarlarla bu psikolojiyi atlatırız. Bu günde arkadaşlar yazmıştı. 20-30 bin TL ile 4-5 kademe çizebiliyorlardı. Tahta sığ olduğu için nasıl bir hareket olacak kestiremiyorum. En kötüsüne alıştırıyorum kendimi

5.  Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    Evet sorun da burda. Yoksa 18 milyon tl dünyanın sonu değil tabi ki. Beklentinin %30 altı sadece. Ancak sorun garip garip kalemlerde giderin şişmesi sorun bu kalemlerin insanı hisseden soğutması.
    Bazı arkadaşlar neden sinirlendiğimi beklentiden 4-5 mio az geldiğini falan söylüyorlar, onlara şaşırıyorum; bugünkü bilanço geleceğin ayak sesidir. Hesap sormazsak, şirketi darlamazsak daha çok dansözlü Temsil gideri görürsünüz.

Babalarının şirketi değil. Binlerce yatırımcının şirketi.

Bu arada 4-5 mio demek net karı % 20-25 etkiliyor.

Aşık olmayın, hesap sorun. Bu şirket Tahtayı baskılayıp sahip olduğu diğer şirkete hisselerini devredenlerin değil sadece.

Bu şirket günlerce bilanço önceden bilip usul usul mal yedirenlerin değil sadece.

Ayrıca bu şirket varlığını zaten sermaye piyasalarına borçlu; Yarın arayım bakalım Yatırımcı ilişkilerini kaçıncı aramanızda ulaşabileceksiniz.

Önce şeffaflık.

Her neyse sayfayı çok işgal ettim; yeniden hisse alıp size ortak olana kadar hoşçakalın.

Saygılar.

Bundan birkaç ay önce; kredi taleplerine yetişemiyoruz, paramız yok kredi veremiyoruz diyerek bedelli yapmadılar mı?

Büyüyeceğiz demiyorlarmıydı? Bu nasıl büyümek. Neden biz göremiyoruz.

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama yazmıcam.
    Yarın ola hayrola

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bazı arkadaşlar neden sinirlendiğimi beklentiden 4-5 mio az geldiğini falan söylüyorlar, onlara şaşırıyorum; bugünkü bilanço geleceğin ayak sesidir. Hesap sormazsak, şirketi darlamazsak daha çok dansözlü Temsil gideri görürsünüz.

Babalarının şirketi değil. Binlerce yatırımcının şirketi.

Bu arada 4-5 mio demek net karı % 20-25 etkiliyor.

Aşık olmayın, hesap sorun. Bu şirket Tahtayı baskılayıp sahip olduğu diğer şirkete hisselerini devredenlerin değil sadece.

Bu şirket günlerce bilanço önceden bilip usul usul mal yedirenlerin değil sadece.

Ayrıca bu şirket varlığını zaten sermaye piyasalarına borçlu; Yarın arayım bakalım Yatırımcı ilişkilerini kaçıncı aramanızda ulaşabileceksiniz.

Önce şeffaflık.

Her neyse sayfayı çok işgal ettim; yeniden hisse alıp size ortak olana kadar hoşçakalın.

Saygılar.
    Dostum atıfta bulunmuşsun galiba , niyetim sürtüşmek değil, fakat yazdıkların somutluktan ziyade soyutluğa dönmeye başladı , yazdıkların önemli , şeffaflık , güvenirlik belkide en önemli şeyler borsa için fakat , bunlar bistteki hangi hissede veya tahtasında var , veya hangi ülke borsasında var , ben bunlar yüzünden spk nın sosyal hesaplarınada çok yazdım , bu kısım ok fakat diğer kısımlar fazla tepkili veya niyetli , önceki sayfada monarozada yazmış anlatmış , bu şirketlerde genel yönetim giderlerini % 10-20 de tutamazsın yok böyle bir sistem , bu şirket büyüdükçe bu gider grubuda büyür artar , ayrıca bu şirket 1 yılda tesis yani ofis anlamında % 100 büyüdü , bunu anlamanın neyi zor , ayrıca çok iyi bir bilanço bekliyordun niye bilanço arefesinde sattın , gerçi beklediğin rakam benle aynı , bende senin yaptığın eleştirileri yapmıştım zamanında giderler ile ilgili ha sene sonu prim vb den dolayı biraz fazla geldi ücretler ama tolerans sınırı içinde , Bu tek seferlik bir gider çok büyük ihtimalle , rasyoları çok iyi bilançonun hacim , viop komisyon faiz gelirleri çok iyi , sadece viop komisyon oranı artışından 2021 min 10 milyon ilave kar gelecek , Bedelli gelir anlamında 2021 ilk çeyrekte tam yasıyacak 2020 son çeyrek yansımadı gibi oldu zamandan dolayı ,

8. Yazmışlar taban taban gider diye bazı arkadaşlar hayırdır şirket kardayken zarar mı açıkladı veya piyasa 35-40-50 kar mı bekliyordu da hisse çok düşük kar açıkladı , tek seferlik veya stabil olmayan halka arz veya finansal varlık satışı , kur geliri gibi gelirler 3.çeyrek karı yükseltmişti , bu çeyreklik kar tamamen sürekli gelir olan komisyon , faiz , foreks gelirinden oluşuyor , ha düşebilir hisse düşsün , ama şöylede bir durum var ağustosta ismen dehşet bir kar açıkladı ben dahil herkesi soke etti kar , her yer karnaval yeri , sonra ne oldu tahtacı rezil etti tahtayı 😂😂 , infoda tahtacı baskılıyor hisseyi herhalde topladığı hisseyi bu kadar baskı vb den sonra altın tepside sunmaz sana , ayrıca fon ve yabancılar hisseyi topluyor , ocakta yabancı iyi alım yapmış ,

Sayfa 440/556 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •