Sayfa 440/583 ÝlkÝlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 3,513 - 3,520 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    YKB yönetim kurulu baþkaný....YKB banka ne alaka ....

2.  Alýntý Originally Posted by tam35 Yazýyý Oku
    YKB yönetim kurulu baþkaný....YKB banka ne alaka ....
    Ykb toplantýsýnda olan bitenler size kadar geliyor öyle mi?Peki bunu size ileten hangi Yk üyesi.Madem böyle bir imkanýnýz var bir soruverin en son durum neymiþ bilgilendiriversin herkesi güncel olarak bizahmet.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Ben izmirliyim...hemde 100 yýlýn üstünde ...bana bu tip haberler gelir...ayrýca senle polemiðe girmem....Allah yolunu açýk etsin...

4.  Alýntý Originally Posted by tam35 Yazýyý Oku
    Ben izmirliyim...hemde 100 yýlýn üstünde ...bana bu tip haberler gelir...ayrýca senle polemiðe girmem....Allah yolunu açýk etsin...
    Polemik yapmak için sormadým.Cevap için teþekkürler.Allah seninde yolunu açýk etsin.Hatta cümlemizin açýk etsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Birde o toplantýlarda bütün aileler olur....bu demektir ki bu bilgileri enaz 50 kiþi bilir....

6. Herkes Feyyaz Bey'e söyleniyor. MEHMET MUSTAFA BÜKEY YKB var.
    Biz hisse geri alým kararý aldýk 5 milyon TL bunu neden uygulamýyoruz.
    YKB toplantýda sormuyor mu? Kitap ta zaten konu etmiþ etkinliðinin bir yere kadar olduðunu þirketlerin duygusal
    baðlar yüzünden doðru karar veremediðinden.
    ytd.
    Saygýlar,

Duhul
    May 2017
    Ýkamet
    uþak-Ýzmir
    Gönderi
    998
    Ýmtiyazli.... yoksunlari gunaydin.
    Yukaridaki haber muthis....bizim capsizlar firinlari hemen acsinlar gari.
    Urettigi mali maliyetinin altina satabilen bir kurum icin buyuk bir pazar olur....hic olmazsa hayir duasi alirlarda....kefaretlerini azar azar oderler....gerci ...bence gunluk kazandiklari vebali odemez ama ...
    Bir yatirimcinin lafindan..... gelismelerden butun ailelerin ....irili ufakli... haberi ve katkisi oldugunu ogrendik. Bu durum vahimiyeti dahada arttiriyor.....biz uc bes hakim aileye kiziyorduk...bu kadar basiretsiz olunurmu diye... bunlarin tumunun beyni sulanmis....kriz geliyorum derken .... sektor yavaslarken bunlarin hepsi kis uykusundaymis anlasilan... Hepsini ne kadar muhabbetle ansak azdir.
    Niyetiniz akibetiniz olsun....
    Aldiginiz maaslarda bogazinizda dugumlensiz .... yoksunlari.

LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 440/583 ÝlkÝlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •