Kuruldan önce organize olalım kurulda da neler yaparız onları konusuruz
yatırım tavsiyesi degildir
Allah bin türlü belanizi versin karı şuraya bıraktım zararimi en aza indirmek için bekliyorum oda aylardır kapanmayan yara gibi gün geçtikçe büyüyor satışa fırsat bile vermedi
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah bin türlü belanizi versin karı şuraya bıraktım zararimi en aza indirmek için bekliyorum oda aylardır kapanmayan yara gibi gün geçtikçe büyüyor satışa fırsat bile vermedi
Eyyy,,,
bu hissede bu şirket te bu duruma sebebiyet verenler
bu kadar ah almak, beddua almak sizi besliyor anlaşılan,
taşlaşmış kalpleriniz,
kokuşmuş vicdanınız,
para olmuş göz bebekleriniz,
dünyanın tüm lanetleri,
allahın tüm azapları
üzerinize örtü olsun
dünyada ve ahirette
kim bu duruma sebeb ve vesile oluyorsa
demek ki neymiş sırf kağıt ucuz diye yatırım yapılmazmış . bir buçuk sene çöpe gitti . endeks 70 binden 120 bine gitti.neler kaçtı neler...
bist her geçen gün yeni şeyler öğretiyor bize.....tecrübe böyle kazanılıyor da ömür kısa....hele böyle kağıtlar insana stresten başka birşey vermiyor...
Lan onun bunun ç.... paraları obrodovice vereceğine birazda sana yatırım yapan insanlara kazandır adi karaktersiz sana buradan ne kadar gün yüzü görmemiş küfür etsek az gelir suratına tükürseler yarabbi şükür diyeceksin ama sıkıntı yok elinden geleni ardına koyma istersen 0.40 yap hiç umruma gelmez s.. s.. yukarı götüreceksin olmadı çocuklara miras bırakırım amk.
Yer İmleri