Sayfa 440/900 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 7197 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Şöyle okusak: patron son üç ayda tweeter ahalisine takılıp + 80 K mal yaptı. Bugün de 30+ K sını güzel bir fiyata verdi. Daha gelecek varsa yarın da 50K verir. Bunu zamanında A131 de çok yapmıştı. Patron da trade ediyor diyelim. Sahi son üç ayda % kaç yaptı hisse ?

Satış yaklaşmıştır umarım. İmar da çıkarsa şöyle satışa layık güzel bir değerleme raporu okuruz sene sonuna hep birlikte inşallah diyelim.

Sağlıkla... Sabırlarla...

2. Teknikci arkadaş varmı aramızda
    Teknik ne der acaba ��

3. Patron önümüzdeki hafta belediyeden ne çıkacağını biliyordur, satıcı tek kurum, mal dökmek istendiyse başarılı olamamış denilebilir. Önümüzdeki hafta bir sonuç çıkmazsa 15 gün sonra kasım ayı beklentisi olacak. Bir de ben meclisin son oturumunu seyredemedim ancak önümüzdeki hafta gündem sadece bölgenin imarı için ise bu durumda ilginç daha önce böyle bir olay olmamıştı bildiğim kadarıyla. İsteseler kasım ayına direk atabilirlerdi gündemi daha önce defalarca yaptılar zaten kim ne diyecekti. Zaten ne olursa olsun bekliyoruz, hayırlısı ile bir an önce çıkar umarım.

4.  Alıntı Originally Posted by COOL*** Yazıyı Oku
    Patron önümüzdeki hafta belediyeden ne çıkacağını biliyordur, satıcı tek kurum, mal dökmek istendiyse başarılı olamamış denilebilir. Önümüzdeki hafta bir sonuç çıkmazsa 15 gün sonra kasım ayı beklentisi olacak. Bir de ben meclisin son oturumunu seyredemedim ancak önümüzdeki hafta gündem sadece bölgenin imarı için ise bu durumda ilginç daha önce böyle bir olay olmamıştı bildiğim kadarıyla. İsteseler kasım ayına direk atabilirlerdi gündemi daha önce defalarca yaptılar zaten kim ne diyecekti. Zaten ne olursa olsun bekliyoruz, hayırlısı ile bir an önce çıkar umarım.
    Belki de sadece böyle düşünmemizi istiyordur

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Bugün kapanış önemli, dün tek elden satılan mal nereye gitti acaba, Pazartesi Meclis toplantısının tek gündemi Merkez Planları, en son Meclis toplantısından sonra yaptığı hareket ortada, sığ bir hissemiz olduğu için ne zaman ne yapacağını kestiremediğimiz gibi imar planlarının onayı ile gideceği yeride bilmiyoruz, Temmuzda başlayan hareket ile iyi bir prim yaptı, herkese bol kazanç ytd.

6. Aşırı sığ bir hisse olunca aşağı ve yukarı hareketler sert oluyor, patron oyunu kurmuş tam gaz devam diyor.

7. İmar yerine yeşil alan olarak meclisten geçmesin bu kadar satış yangından mal kaçırır gibi niye acaba

Ytd

8. Hergün devrekesiyor.brüt takas cezasi gelebilirmi

Sayfa 440/900 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •