Sayfa 440/1002 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop - XIII

1. bıstte yuzde 5 kaldı .....taban tavan....neden alındı bır rısk var demekkı ama olumsuz olan ılk seans herhangı bır anda taban olursa bu panıgı artırabılır....bunu yarın için demıyorum vadelıde margfıne kalnları....aracı kurumlar satabılır bunu da dusunmek lazım....hele 2. seansa kalırsa mıllet bırıbırını ezer satmak için.....o yuzden panık artar . o yuzden bu karar sıkıntılı bence.....taban psıkolojısı kotudur...bu hafta içinde boyle olumsuzlıuklar olursa işler karısabılır....yuzde 5 marj her zaman hısselerde de rahat olur buna dıkkat edın
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Check ettik, hastane de var, doktor da, gavatin biri ****ligine öyle yazmıştır.
    Orası kesin canım...zaten haberi skynews den okudum...doktor, hastane doğru..sadece hastane ismi gavazzeni...okuduğum skynews haberinde çevirideki kadar ajitasyon vs yok...yani adamın biri çevirirken araya bir şeyler serpiştirmiş...sonuna gavat seni diyerek imzasını çakmış
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hastane ismi de güzelmiş her okuduğunuz yazıya inanmayın, mutlaka crosscheck edin.
    Bakmadim ama bu kadar uzun hikaye fake olamaz bence. Ceviri de problemler olabilir

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Yapma bunu. Son bir yıllık taksitlerin çoğu anaparadir. Faiz ödemesi normalin yarısi falandir. Ayni miktar anaparayi cari faizden alamazsın. Taksitleri bozmadan ode gitsin.
    Ama ben zaten 18 aylik cekmistim. 5 ay odedim henuz. Uzun vade olsa dedigin dogru

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Orası kesin canım...zaten haberi skynews den okudum...doktor, hastane doğru..sadece hastane ismi gavazzeni...okuduğum skynews haberinde çevirideki kadar ajitasyon vs yok...yani adamın biri çevirirken araya bir şeyler serpiştirmiş...sonuna gavat seni diyerek imzasını çakmış
    Italyanca telafuzu, resmen "gavatseni'ye" çok benziyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

https://news.sky.com/story/coronavir...e-war-11954229

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yarın sabaha kadar FED'den bir hamle gelmezse açılış pek hoş olmayacak gibi duruyor sanki...dow cfd si -1.200 puanı gösteriyor cuma gecesi bizim vadeli kapanışına göre...bakalım sabaha nerede olacak...
    Abi dowdan, abdden falan artık negatif ayrışacak. Çok tınlayacak oralarda olanları.

Bir sürü Avrupa ülkesine uçuşlar yasaklandı. Doğuda da Azerbaycan vb ülkelerle karayolu havayolu vb durduruldu.

Umreden geçen hafta gelen birinde korona çıktı, bir haftadır geziyor bu adam. Şimdi yeni gelen onbinlerce kişi karantinada.

Asıl Türkiye kendi bi şeyler yapmalı yoksa fena çöküş gelecek.

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Sarımsak önemli ama yerli olacak ithal sarımsak var bimde light ne koku ne tat keskin değil.Buarada Çin'den ithal sarımsak getiriyormusuk haberiniz olsun Corona dan korunalim derken Allah korusun. ��
    sarımsağın virüslerle alakası yok
    sarımsak işi mikrop bakteri vs

vücudu aşırı zayıf düşürmemek kaydıyla beslenme işinin virüslere bilinen etkisi yok

Sayfa 440/1002 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •