Sayfa 440/701 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Analiz paylaşmakta sıkıntı yok. Temel veya geçmiş ile ilgili hatalı bilgi vermeyin yeter. Borsanın en gıcık kağıtlarından biri. 20’den 9’a düşüp oradan 32 yapmış bir hisse. Ne yapacağı belli olmaz ama yapılan analize destek çıkmak için gerçekleri eğip bükmek de doğru değil.
    Hatalı bilgi mi karşında boş biri yok bu senette hiç satmadan 6 yıl beklemiş biri 36 yi görüp taban tabana gittiğinde 25 27 arasına geleceğini yukardan atlayanlarin burdan maliyet dusurulebilecegini yazan ve bunu tek yazan bilen biri
    Ha bak kendinde yazıyorsun 20 den değil 21 22 yi görüp 9 un altına gelmişti ozaman da kimse o fiyatlara gelmez diyordu nitekim geldi borsada işler böyle maalesef şimdi ben borsa kötü olacak diyorum mesela kimse inanmıyor kimse inanmadığı sürece düşüş olacaktır biraz biraz inanmaya başladıklarında dip görülmek uzeredir şuan 1 kişi bile inanmıyor bu yönün aşağı olduğunu gösterir

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Hatalı bilgi mi karşında boş biri yok bu senette hiç satmadan 6 yıl beklemiş biri 36 yi görüp taban tabana gittiğinde 25 27 arasına geleceğini yukardan atlayanlarin burdan maliyet dusurulebilecegini yazan ve bunu tek yazan bilen biri
    Ha bak kendinde yazıyorsun 20 den değil 21 22 yi görüp 9 un altına gelmişti ozaman da kimse o fiyatlara gelmez diyordu nitekim geldi borsada işler böyle maalesef şimdi ben borsa kötü olacak diyorum mesela kimse inanmıyor kimse inanmadığı sürece düşüş olacaktır biraz biraz inanmaya başladıklarında dip görülmek uzeredir şuan 1 kişi bile inanmıyor bu yönün aşağı olduğunu gösterir
    Temel analiz veya geçmişte yaşananlarla ilgili hatalı/eksik bilgiler.

1) 21’den Buhur25’ten çıkan Algyo’ya 21’den girdi demeniz. 2) Otel alımında dolarları düşük kurdan bozdurup zarar yazabilir demeniz. (En kötü yerden dolar bozdurulsa beklenen kar 50 milyon TL azalır.) 3) Geçen sene endekste mal dağıtılırken. Algyo’nun bilanço ile birlikte 4 dolar üstüne atıp yeni zirve yaptığını es geçmeniz. 4) Takas durumu, kim alıyor kim satıyor vs ile ilgili bu forumda aldığınız uyarılar.

Borsa ve Algyo düşer de çıkar da. Söylediklerim yaptığınız analize değil.

3.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku

1) 21’den Buhur25’ten çıkan Algyo’ya 21’den girdi demen. 2) Otel alımında dolarları düşük kurdan bozdurup zarar yazabilir demen. 3) Geçen sene endekste mal dağıtılırken. Algyo’nun bilanço ile birlikte 4 dolar üstüne atıp yeni zirve yaptığını es geçmen. 4) Takas durumu, kim alıyor kim satıyor vs ile ilgili bu forumda aldığın uyarılar.
    Madem hatalı bilgiler yüzde yüz haklısın yanıldım yaniltiyorum diyelim farzı misal, geçen yıl yani 365 gün önce algyo alan bir yatırımcınin gerçek piyasa USD altın emlak sebze meyve WC kağıdı karsisinda parası neydi ne oldu sende buna eğip bükmeden cevap ver samimiyetini göreyim özellikle WC kağıdı na karşı ne yapmış mesaj bu kadar dagilabilirsiniz

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Madem hatalı bilgiler yüzde yüz haklısın yanıldım yaniltiyorum diyelim farzı misal, geçen yıl yani 365 gün önce algyo alan bir yatırımcınin gerçek piyasa USD altın emlak sebze meyve WC kağıdı karsisinda parası neydi ne oldu sende buna eğip bükmeden cevap ver samimiyetini göreyim özellikle WC kağıdı na karşı ne yapmış mesaj bu kadar dagilabilirsiniz
    Ben 2020 Aralık’ta 24-26 gibi Algyo’dan çıkıp Alark’a girdim. 2021 yılı 3. çeyrek bilançosu ile altın satıp 2.35 dolar civarından Algyo aldım. Hedefim 3 dolar civarından satmak. Altının, Algyo’dan daha çok kar ettireceğini düşünmüyordum. (Sonrasında olanlar malum ama şu an başa baş gibi.) Bilanço beklentisiyle Algyo atak yapar diye bekliyorum. Yapmazsa yanıldım der geçerim.
    Son düzenleme : meteor78; 06-02-2022 saat: 22:58.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,104
     Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku

1) 21’den Buhur25’ten çıkan Algyo’ya 21’den girdi demeniz. 2) Otel alımında dolarları düşük kurdan bozdurup zarar yazabilir demeniz. (En kötü yerden dolar bozdurulsa beklenen kar 50 milyon TL azalır.) 3) Geçen sene endekste mal dağıtılırken. Algyo’nun bilanço ile birlikte 4 dolar üstüne atıp yeni zirve yaptığını es geçmeniz. 4) Takas durumu, kim alıyor kim satıyor vs ile ilgili bu forumda aldığınız uyarılar.

Borsa ve Algyo düşer de çıkar da. Söylediklerim yaptığınız analize değil.
    sn meteor,
    altta verilen cevaba bakın ve anlayın... ama bir müddet sonra tekrar çıkıp ilan edecektir. hatta sizi muhatap alarak devam edecektir. engelle bütonunu kullan diyecektir.
    Sn selam eskilerdendir ve tahta okumayı en iyi bilenlerden birisidir... Sn buhur gerçekten başka saiklere kapılmadan güzel şeyler yapmaya çalışan ve ikisi de kimseyi karalamadan devam eden insanlar iken sn selam artık yazmama kararı almıştır. sn selamı tekrar ringe çekmek için taciz etmiştir. hatırladığım şuydu bbir gün sn selama genöçlerden olduğunu tahmin ediyorum deyince o da borsa geçmişini ortaya koydu. bence yanlış yaptı ve biz bir değerden mahrum kaldık. sn halil buhur da aynı şeyi yapacaksa, bildiğiniz ALARK topicinde artık yazmayanları düşünürsek, sn bıkmışbroker topicini kapattıysa olan hissenete olmuyor. bize oluyor ve gittikçe temiz bilgi verenlerden mahrum kalıyoruz...

Sn tovbekar
    Bu adamla sadece dalga geçilir, yorum yada cevap düşünce ve zaman israfidir

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn meteor,
    altta verilen cevaba bakın ve anlayın... ama bir müddet sonra tekrar çıkıp ilan edecektir. hatta sizi muhatap alarak devam edecektir. engelle bütonunu kullan diyecektir.
    Sn selam eskilerdendir ve tahta okumayı en iyi bilenlerden birisidir... Sn buhur gerçekten başka saiklere kapılmadan güzel şeyler yapmaya çalışan ve ikisi de kimseyi karalamadan devam eden insanlar iken sn selam artık yazmama kararı almıştır. sn selamı tekrar ringe çekmek için taciz etmiştir. hatırladığım şuydu bbir gün sn selama genöçlerden olduğunu tahmin ediyorum deyince o da borsa geçmişini ortaya koydu. bence yanlış yaptı ve biz bir değerden mahrum kaldık. sn halil buhur da aynı şeyi yapacaksa, bildiğiniz ALARK topicinde artık yazmayanları düşünürsek, sn bıkmışbroker topicini kapattıysa olan hissenete olmuyor. bize oluyor ve gittikçe temiz bilgi verenlerden mahrum kalıyoruz...
    Son zamanların en doğru ve ne yazık ki acı yorumu.
    Bu sadece hissenete özgü bir durum da değil ne yazık ki. Ülkede liyakat sahibi olmayan, konu ile ilgili yeterli bilgi, birikim, donanım ve çalışmaya sahip olmayan cahil ve cahil cesareti ile körüklenen kişiler konuşurken gerçek konuşması gerekenler kabuğuna çekildi. İşte bu yüzden ülke yaşanmaz hale geliyor. İşte bu yüzden ekonomimiz, sosyal değerlerimiz yerle yeksan oluyor. Bilgili, kültürlü, nezaketi bırakmayan insanlar kenara çekiliyor. İmkanı olanlar dışarı kaçıyor, olmayanlar sessizce köşesine çekiliyor. Ve cehalet kendisinin haklı olduğunu düşünerek daha üst perdeden konuşmaya devam ediyor.

8.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Ben 2020 Aralık’ta 24-26 gibi Algyo’dan çıkıp Alark’a girdim. 2021 yılı 3. çeyrek bilançosu ile altın satıp 2.35 dolar civarından Algyo aldım. Hedefim 3 dolar civarından satmak. Altının, Algyo’dan daha çok kar ettireceğini düşünmüyordum. (Sonrasında olanlar malum ama şu an başa baş gibi.) Bilanço beklentisiyle Algyo atak yapar diye bekliyorum. Yapmazsa yanıldım der geçerim.
    Sorduğum soru çok basitti tam 365 gün önce wc kagıdı alan bir yatırımcı ile tam 365 gün önce algyo alan bir yatırımcının parası neydi ney oldu neden cevap veremedin

Sayfa 440/701 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •