Sayfa 440/898 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 7177 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Sayfalar dolusu yazı yazıp, hala şahsi alım-satımlarını neden bizimle paylaştığına dair ikna edici bir cümlen YOK.Kendini yorma bu kadar şampiyon.Sadece makul bir gerekçe söyle yeter.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

2. Ben bjk lıyım ama fb li kardeşimi çok sevdim tüm eleştirilere ve maddi kayıplarına rağmen hoş görülü tavrı hep devam etti, ama şimdiye kadar hisleri hep ters çıktı o nedenle benim için ters indikatör oluyor. oluyor da sonuç değişmiyor zira satmaya elim gitmiyor.
    Kwon arkadaşımızın ön görüleri çoğu doğru çıkıyor, alım satımlarının zamanlaması çok isabetli. yazıları için bu kadar eleştiriyi hak etmiyor. istemeyen okumaz yada engeller, bu kadar sahife bunun için meşgul edilmemeli,
    ssss

3. Kaç zamandır bakamıyordum,bir de ne göreyim benim tahtıma aday yeni tipler ortalığı karıstırıyor🤣🤣🤣

4. Bu arada zarar arşa çıktı bende. Tepetaklak yuvarlaniyorum. Gesan Thy'den bile güvenli olmuş haberini olsun. Thy forumlarında kan gövdeyi götürüyor.

5. Hani bir dönem Gesan'in patronu şöyle,şirket bazi noktalarda palavra sıkıyor mu acaba gibileriden elştirmiş sonra Kwon,hissedar falan birbirimize girmiştik ya şimdi benim diğer forumlarda thy'nin kanadına toz konduran olursa bir kaşık suda boğacak kadar hiddetleniyorum🤣🤣🤣

6. Son günlerdeki endeks düşüşü hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum umarım yanılmam sizler ne dersiniz.
    iktidar seçimlerde elbette oy kazanmak peşindedir- bunda hemfikiriz, fakat yatırımcılar için ayıracak kaynak ya bitti yada çok azaldı seçimlere yaklaştıkça borsanın artmasını isteyecektir, şimdi artsa o zamana kadar zirvede tutmak çok maliyetli olabilir. o nedenle şimdi düşüp seçime yakın zirve yapmasını isterler yani garibanın eşeğini önce kaybettirip (şimdi endeks düşüşü) sonra eşeğini buldurup sevindirecekler. bunlar benim fikirlerim elbette yanılıyor da olma ihtimalim yüksektir sizler ne dersiniz. Düne kadar viop tan şüpheleniyordum bu gün bu senaryoyu düşündüm.
    ssss

7. Hep söylüyorum,bu forumun yeri bende ayrı. Hisseyi taşısam da taşımasam da hep bakınıyorum buralara.
    Uzun uzun yazmiyor ayağına mesaji birkaç parçayla attım ki belki öyle yediririm dedim,idare edin.😇

8. ömür ıkıncı fb li dost hoş geldin. yazılarını özlemişiz

Sayfa 440/898 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •