Muhtemelen 4 liraları görecek hisse tekrar diyorum adı Migros olana kadar bekleyeceğim. Daha fazla kazanacağız beklersek. Al sat yaparak ..... gelmeyin 😀
Ben 4 lira üzerine bile gideceğini düşünüyorum. Bugün ikinci seans kar satışları olmasa cuma günü bile 4 lira görülebilirdi. Haftaya d*****n kuyruğu kopar gibi...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Ben 4 lira üzerine bile gideceğini düşünüyorum. Bugün ikinci seans kar satışları olmasa cuma günü bile 4 lira görülebilirdi. Haftaya d*****n kuyruğu kopar gibi...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Haftalar,aylar geçer belki ederini bulur umarım. ..
Sen o zaman sat git serdar t pardon acemşahmıymıydı
Sen baya bi kılığa giriyosun sanırım
Teşekkürler ,yakıştırmanız ve tavsiyeniz için ...Ben bahsettiğiniz üstadın bilgisinin yanından geçemem...Sat git dediğiniz konudaysa biraz hukuksal araştırma yaptım 0,1 TL 'ye bile inse.,GİTMEMEYE KARAR VERDİM.
Teşekkürler ,yakıştırmanız ve tavsiyeniz için ...Ben bahsettiğiniz üstadın bilgisinin yanından geçemem...Sat git dediğiniz konudaysa biraz hukuksal araştırma yaptım 0,1 TL 'ye bile inse.,GİTMEMEYE KARAR VERDİM.
20 TL 'ye de.gitmiycem......Rakamlar herkesin hesabına göre değişir...Ben kendimce hukuki duruma göre de hesapladım....Sizde kendinize göre hesaplayıp bi yol çizin..Teşekkürler tavsiyeniz için.
Yer İmleri