Sayfa 441/1006 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, Herkese Günaydın...
    TEB Marifetli Hesapla ilgili bir sorum olacak.
    Bir arkadaşım,TEB Şb'den "Marifetli Hesapla" ilgili bilgi istediğinde; TEB Şb. yetkilisi: "marifetli hesabı kullanabilmeniz için en az bir adet otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekir" demiş. Fakat ben daha önce çağrı merkeziyle yaptığım görüşmede, çağrı merkezi görevlisi otomatik ödeme talimatından hiç bahşetmemişti !
    Otomatik ödeme talimatı verilmesi hususu doğru mudur?
    Teşekkürler.
    2 hafta önce açtırdım.Benden istemediler.Hiç de duymadım.

2. TEB son zamanlarda çok hatalı işlem yapıyor.

Otomatik ödeme yapıyorsunuz kredi kartına bonusunu yatırmıyor.

Fon alıyorsunuz saatinde fakat gece paranızı boşta bırakıyor.

Döviz alış satış kurları arasındaki marj çok yüksek.

Vs vs vs...

Müşteri memnuniyetinde bir düşüş yaşadım kendi adıma. Alternatiflere bakıyorum.

Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Bir arkadaşım,TEB Şb'den "Marifetli Hesapla" ilgili bilgi istediğinde; TEB Şb. yetkilisi: "marifetli hesabı kullanabilmeniz için en az bir adet otomatik ödeme talimatı vermeniz gerekir" demiş. Fakat ben daha önce çağrı merkeziyle yaptığım görüşmede, çağrı merkezi görevlisi otomatik ödeme talimatından hiç bahşetmemişti !
    Teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Teşekkürler.
    dün açtırdım öyle birşey yok.şubecinin fırsatçılığı,başka şubeden açın

4.  Alıntı Originally Posted by Evr Yazıyı Oku
    Bir süredir başlığı takip ediyordum. Foruma yeni kayıt oldum. Öncelikle herkese faydalı paylaşımları için çok teşekkür ederek ilk mesajımı yazıyorum.

Odeabank geç de olsa dün nihayet faiz artırdı. Son durumda %14 veriyordu 4.000 TL vadesizde tutarak. Yeni oranlar aşağıdaki gibi oldu.

Oksijen hesap 4.000 TL vadesizde kalıyor %15 100.000 TL'ye kadar
    Oksijen plus hesap 10.000 TL vadesizde kalıyor %15.25 250.000 TL'ye kadar
    Hoşgeldin faizli oksijen hesap 5.000 TL vadesizde kalıyor %16 100.000 TL'ye kadar
    Hoşgeldin faizli oksijen plus hesap 12.500 TL vadesizde kalıyor %16.25 250.000 TL'ye kadar

Odeabank'ta hoşgeldin faizi uygulamasını daha önceden duymamıştım. 30 Haziran'a kadar şubeden hesap açtırınca geçerli oluyormuş. 31 Ağustos'a kadar kullanılabiliyormuş. Mevcut hesapları dönüştürürler mi şubeye sormak gerek.

ING %13.5 hoşgeldin faizi verirken Odeabank'ın %14.5 standart faiz verdiği dönemde Odeabank kullanmaya başlamıştım. Sonraları Odeabank yavaş yavaş geri çekti kendini. Faiz artırımı sonrasında da çok geç aksiyon aldı ve piyasanın da gerisinde kaldı şu anda. Belli ki rekabetçi olma niyetleri yok. Son aylarda TEB, Enpara ve götür getir yaptığımda kampanya yaptığı için Garanti'yi de kullanıyordum. Burada yazılanlar doğrultusunda ICBC ve Burgan'da hesap açtırmayı düşünmeye başladım. İkisiyle de hiç geçmişim olmadığı için hangisini önerirsiniz? ICBC büyük banka güvenilirdir ama Türkiye'deki şube sayıları Burgan ve Odea'dan farklı değil ayrıca internet şubesi mobil uygulamasının çok kötü olduğuna dair baya bir yorum var internette, kullananlar arkadaşlar tavsiye ederler mi? İzmir'de ikamet ediyorum. Burgan'ın 1, ICBC'nin 3 şubesi var görünüyor burada.
    Ben uzun sğre ODEA kullandım.Ancak oranlarda geri kaldılar,EFT ücreti getirdiler,boşta kalan parayıda artırdılar.Sanki küçülmeye gidiyorlar.Burgan da şube azaltmaya başlamış ama şu an oranları iyi,ıcbc için henüz kullanmadım,fikrim yok,şu an TEB marifetlideyim 90 günlüğüne,sonra allah kerim,buluruz bir hoşgeldin daha herhalde.

5. Vakıfbank 200k için dün 15,65 teklif edildi, kabul etmedim. TEB marifetliye geçeceğim.

6. işbankasının bonosu var 54 gün vade 17,96 mevduat karşılığı
    bu mevduat karşılığını hesaplamak için basit bir formül var mı ?
    nominal değeri 100 tl olan bono stopaj kesintisi düştükten sonraki değer midir.?

7. https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-44296861

FT: Erdoğan seçimi kazanırsa, Merkez Bankası'nın bağımsızlığı yine sorgulanır

Bloomberg'ün konuştuğu ismini vermeyen iki yatırımcı ise, Türk yetkililerin 4 Haziran'da yayınlanacak Mayıs enflasyon verilerine göre faiz konusunda adım atacaklarına ilişkin sözlerini aktardı.

Haberde toplantıların ardından liranın dolar karşısında yüzde 0,9 artış gösterdiği vurgulandı.

Financial Times (FT) gazetesi de, ikilinin üst düzey Londra ziyaretini sayfalarına taşıdı.

FT'nin haberine göre, lira dengesini yeniden kazanmış olsa da yatırımcılar, atılan adımların arkasında seçimlere kadar lirayı kontrol altında tutma amacı olabileceğinden şüpheleniyor:

" 24 Haziran milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan seçilirse, seçimlerden sonra Merkez Bankası'nın bağımsızlığı yeniden sorgulanabilir."
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 441/1006 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •