Sayfa 441/900 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 7198 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

Bir oyun dönüyor ama hayırlısı. Nedir karın ağrısı bilemiyorum. Ama boşuna yapmıyor bu hareketleri. Ortama bir korku saldı. Ben dökmeye çalıştığını düşünüyorum. Hep dediğimiz tarla orada, elbet imar çıkacak...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Mutlu aküyü bilenler hatırlar, aynı hareketler yapılıyor, 2013 Ağustos ayında 4. Tavan bozuldu, aynı şekilde aşağıya bastılar 2 ay sonrasında satış haberi ile bulunduğu yerden %100 prim yapmıştı, burada zaman daraldı herkes bunun farkında sadece az daha sabır, fiyat hareketliliğinin bunun habercisi olduğunu düşünüyorum bilmediğimiz olumsuz bir durum için yapılıyorsa beklemekten başka bişey yok, doğduğu günden beri bekliyoruz, elimize doğduğunun kat be katı hissedeyim şahsen temeli sağlamsa gideceği yer belli, bu fiyatları zaten bekliyorduk ancak aradan geçen zamanda değer artışının olmaması mümkün değil, ilk işlem gördüğünde zaten 80 mio dolar piyasa fiyatı vardı herkese bol kazanç ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    İmar yerine yeşil alan olarak meclisten geçmesin bu kadar satış yangından mal kaçırır gibi niye acaba

Ytd
    Meteor da düşmüş olabilir tarlaya.. yada altından tarihi eser çıkmıştır.. mesela adalara giden bir tünel gibi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. bence brüt takas gelsin istiyor aynı gün alanlar satamasın...

5. Birisi blok satış yaptı veya yapmaya devam ediyor özellikle fiyatı xxx olmasını istemiyor şimdi beklenti varsa bu kadar sığ hisse beklenti büyükse ve hisse xxx rakamlara gidecekse neden adam bu fiyatı kar görüp piyasaya satıyor gecen gün bir burda bir yatırımcı satış yaptı belki onun da bildiği bir şey vardır değil mi? Sonuçta imar geçti diyelim zaten hisse 30 fiyatlardan imarı fiyatlamamış olmuyormu bugun imar onaylandı yarın hemen proje,ortaklık,satış,yeni degerlendirme raporunumu gönderecekler adamların keyfi ne zaman isterse bunları hayata gecirirler özellikle usd inşaat maliyetleri tavan yapmış ikem kim yeni proje planlar faizler yukarı trend gösteriyor iken sonuç tahta yapıcı buraları şuan iyi goruyor yukarı gitmesine izin vermiyor

Ytd

xxx artık uzun süre hayal diyosun yani... Ben sanmıyorum, bu tip hareketleri defalarca yaptı. İş yatırımdan yapılan o blok satışlar piyasaya falan da gitmedi bence, kendisine satmıştır. İmar sonrası ne olacağı da ayrı muamma. Proje falan üretmez bunlar, şirketi komple satacaklar bence. Ama algıya çok güzel oynuyor spek. Kimse ne olacağını net tahmin edemiyor.

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Ortada mal dağıtma olduğunu düşünmüyorum. Aynı imaj 2 gündür Eczacı ilaçta da verilmeye çalışılıyor. Rodeoda finale geldik. Bugüne kadar boğa bizi üstünden atamadı. Hem eczacılarda, hem de burada oynaklık artmaya başladı. Herşey olabilir. Ben bu hareketleri olumlu olarak görüyorum. Ayın 19'u, olmadı Kasım ayı 2 sinde Bu işin kaçarı yok. Kartal belediyesi artık ertelemeyi açıklayamaz. Çünkü bu erteleme artık kör gözün parmağına bir durum olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Birisi blok satış yaptı veya yapmaya devam ediyor özellikle fiyatı xxx olmasını istemiyor şimdi beklenti varsa bu kadar sığ hisse beklenti büyükse ve hisse xxx rakamlara gidecekse neden adam bu fiyatı kar görüp piyasaya satıyor gecen gün bir burda bir yatırımcı satış yaptı belki onun da bildiği bir şey vardır değil mi? Sonuçta imar geçti diyelim zaten hisse 30 fiyatlardan imarı fiyatlamamış olmuyormu bugun imar onaylandı yarın hemen proje,ortaklık,satış,yeni degerlendirme raporunumu gönderecekler adamların keyfi ne zaman isterse bunları hayata gecirirler özellikle usd inşaat maliyetleri tavan yapmış ikem kim yeni proje planlar faizler yukarı trend gösteriyor iken sonuç tahta yapıcı buraları şuan iyi goruyor yukarı gitmesine izin vermiyor

Ytd
    Kısaca satın mallarınızı gidin diyosun, bizi aydınlattığınız için çok teşekkürler.

Sayfa 441/900 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •