Sayfa 441/701 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Endeks 50 günlük ortalama da bu ikinci dokunuş ilk dokunuşta 2100 e tepti bu sefer tepemeyecek aşağı gapli kirilim olacak zaten bu önden düşmeye hazır ve nazır kimse ye al yada sat demiyorum kendimce analiz yapıyorum hiçbir analiz yüzde yüz tutmaz kesin değildir hata payı olur olabilir benim kendi beklentimdir başka biride çıkar derki algyo 300 500 der diyebilir olması gereken budur ama olmusmudur olmamıştır sorun da budur arkadaş maalt demiş haklı demiş maaltin ederini bulması alcarin bulması bu algyo nün bulmamasi zaten şikayetimiz budur sorguladigimiz budur
    ilk satırların altını çiziyorum dediklerim oluyor mu olmuyor mu bakın bakalım Topunuz gelin

Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    ilk satırların altını çiziyorum dediklerim oluyor mu olmuyor mu bakın bakalım Topunuz gelin
    Subat ve mart ayı için yazdıkalarını dikkate alıp sattım.(32,000 den) İnsallah dediğin gibi olur da zarar etmem / 2 Ay sonra tekrar yazacağım bakalım ne durumdayım) YTD
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

3.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    sn meteor,
    altta verilen cevaba bakın ve anlayın... ama bir müddet sonra tekrar çıkıp ilan edecektir. hatta sizi muhatap alarak devam edecektir. engelle bütonunu kullan diyecektir.
    Sn selam eskilerdendir ve tahta okumayı en iyi bilenlerden birisidir... Sn buhur gerçekten başka saiklere kapılmadan güzel şeyler yapmaya çalışan ve ikisi de kimseyi karalamadan devam eden insanlar iken sn selam artık yazmama kararı almıştır. sn selamı tekrar ringe çekmek için taciz etmiştir. hatırladığım şuydu bbir gün sn selama genöçlerden olduğunu tahmin ediyorum deyince o da borsa geçmişini ortaya koydu. bence yanlış yaptı ve biz bir değerden mahrum kaldık. sn halil buhur da aynı şeyi yapacaksa, bildiğiniz ALARK topicinde artık yazmayanları düşünürsek, sn bıkmışbroker topicini kapattıysa olan hissenete olmuyor. bize oluyor ve gittikçe temiz bilgi verenlerden mahrum kalıyoruz...
    Üstad, isteyen istediğini desin. Bu forumda üç dört yanıltıcı bilgi verilmişti, onları düzelttim. Kimsenin analizine karşı bir yorumum yoktur. Kendi analizime göre yatırım yapıyorum. Tutup tutmaması da sadece beni bağlar.

4. Geçen hafta bist 100 peş peşe 3 gün yaklaşık %3,5 düşerken aynı günlerde hisse hızını almayarak yaklaşık %8,5 düşüş gösterdi.
    Haftanın ilk işlem gününde şu saat itibariyle yüzde 1,30 artıdayken, hisse yüzde 0,70 artıda.
    Şimdi burdan ilk bakışta çıkan sonuç, hissenin şu haldeki bist100'e bile ayak uyduramayacak kadar kötü durumda olduğu öyle mi?
    Son günlerde 1-1,5 milyon hisse adedi , başka bir deyişle 30-50 milyon tl işlem hacmi mevcut. Bu kadarlık işlem hacmi normal öyle mi ?
    Gittikçe komik olduklarının farkına varırlar sanırım.

5. Neden kur korumalı mevduata girmiyor şirket bir engel mi var yoksa yeni bir yatırım mı olacak

6.  Alıntı Originally Posted by Uygurlu Yazıyı Oku
    Neden kur korumalı mevduata girmiyor şirket bir engel mi var yoksa yeni bir yatırım mı olacak
    Gyo’lar vergiden muaf olduğu için, KKM’nin ekstra cezbediciliği yok. Ayrıca Alarko Holding yeni bir otel daha alabilir. (Son analist sunumunda öğrendik.) Belki Algyo üzerinden alabilirler.

7.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Endeks 50 günlük ortalama da bu ikinci dokunuş ilk dokunuşta 2100 e tepti bu sefer tepemeyecek aşağı gapli kirilim olacak zaten bu önden düşmeye hazır ve nazır kimse ye al yada sat demiyorum kendimce analiz yapıyorum hiçbir analiz yüzde yüz tutmaz kesin değildir hata payı olur olabilir benim kendi beklentimdir başka biride çıkar derki algyo 300 500 der diyebilir olması gereken budur ama olmusmudur olmamıştır sorun da budur arkadaş maalt demiş haklı demiş maaltin ederini bulması alcarin bulması bu algyo nün bulmamasi zaten şikayetimiz budur sorguladigimiz budur
    Tepki olmaz diye düşünmüştüm yanıldım

8. Algyo alayına gider gardaş.🤣🤣 https://youtu.be/_vKYJ8rUpaY

Sayfa 441/701 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •