Bu aşamada kontrol tedbir olmalı ama gavur parası olmayınca mecburen hiçbiri yok. Üçüncü kapanmayı kaldıracak ekonomi yapısı yok. Ben bayram boyunca misafir gelirse gelme demem ama maske ile ortami dezenfekte ederek korunmaya devam edeceğiz. Biz ailecek kekik yağı kullanıyoruz. Amcam babamgil kullanırken sırıtmiş covid olunca eczaneden kekik yağı aldı ilk aldığının tadı kokusu yok oğluma aldırdı bir daha. Yoğun bakıma kadar gitti baya da ağır geçti. Şuan %50 yaşlandı baya zarar gördü. Bu beladan kurtulmak korunmak için ne gerekiyorsa yapılmalı. Aşı olmalı bu yetmez yine de tedbirin bırakmayın
Çocukken aşı denen şeyin bizi hasta olmaktan koruyan bişi olduğu öğretildi..
Çiçek , çocuk felci..
Aşı oldun mu OLMAZDIN ...
Efendim şimdi aşı olun.
eee ok..
ama hala hasta olabilirsin..
eee
hala da yayabilirsin..
ee ne si. yarıyor..
ölmüyorsun..oldu...
haa birde koruma süresi 8 - 10 ay..
yok öyle eski tip aşılar gibi ömür boyu..
haa birde 1 doz da yetmiyor
2 - 3 ..belki 4..
ol baba ol..
ha birde varyant mutant ı şusu busu var..
ee..
ona da yaramayabilir..
sonbaharda rakamlar yeniden aşılanmaya!! rağmen fırlar giderse görürüm ben o zaman..
gerçi bulurlar halkı enayi yerine koyacak başka bi söylem..
Covid daha tam çözülebilecek bir virüs değil etki ettiği organ metabolik çok fazla bu sebeple de zaman alacak. Er ya da geç kontrol altına alınır o zamana kadar canlı kalmak korunmak gerekir. Çok basit bir şey değil burada ki risk ölüm riski. Bence yapılacak en önemli korunma kontrol altına alma tüm dünyanın aynı anda tam kapanıp aşılanıp açılması ve yine belirliyor bir süre kuruyuncaya kadar tedbirli gitmek. Ama bunun dünyadan tamamen biteceğini düşünmüyorum üstüne koya koya giderse de canlı kalmak daha da zorlaşır.
Kızamık aşısını kaç kere oldunuz. Unuttunuz hepsini.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Hayırlı bayramlar dostlar
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri