Sayfa 441/780 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon
Arama sonucu : 6236 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Karar verme saati yaklaşıyor. 16:00 sonrası bakalım ne yapacak. Sıkışma başladı yine. Haydi anka Kuşum uç biraz şöyle bir show yap bize. Neşemizi bulalım. 2 gündür burada sıkışıyorsun.

Günlük grafiklerde kapanışta Yada yarin sabahtan sıkışma sonrası yukarı hareket yaptırabilirler. Şu an sınırları deniyorlar.
    Bakalım kapanışta yada yarın ne gösterecek bize

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
    Ben de yarın sert bir hareket çekeceğini, sabah mı öğleden sonra mı, onu ağalar bilir. Hayırlısıysa YTD.

2. ister bugün,ister yarın, isterse de 1 ay sonra yapsın hareketini, bu karlılık varken thy satmayacam. bakalım kısmet artık...

3. Yatırım Finansman:
    2022 yılının karını 31.5 milyar TL olarak öngörüyor.

THY'nin net borcundaki düşüşün, kargo fiyatlarındaki normalleşmenin gecikmesinin ve yolcu gelirlerindeki toparlanmanın altını çiziyoruz. Küresel enflasyonist baskıya rağmen, yakıt dışı birim gider tahminimiz, 4.42 UScent ile 2019'dan %5 daha düşük seviyeye karşılık gelmektedir. Sonuç olarak, güçlü operasyonel performans ve parite sayesinde tahminlerimiz şirket için tüm zamanların en yükseği seviyesindedir. Değerleme için 5.5x hedef çarpanı kullandık, buna göre yeni HF, %64 yukarı potansiyel barındıran 112,0 TL'ye karşılık gelmektedir. PGSUS'a benzer şekilde, hisse senetleri hala cazip bir şekilde 2023T'de 3,8 FD/FAVÖK çarpanında işlem görüyor.
    Who, baby, Who Will Save The World?

4.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Yatırım Finansman:
    2022 yılının karını 31.5 milyar TL olarak öngörüyor.
    .
    31.5 bu işi bıraksınlar çok korkak bir tahmin.

5. Saat 17 itibari ile al başlatıyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taşınan Açıklar: yüklü artışlar var, THYAO GARAN İSCTR PETKM HALKB EREGL YKBNK AKBNK EKGYO hisselerinde fazlaca açık taşınmış, HALKB da 10 mlyn rakamını hiç görmedim ve bugün tavan oldu! fiyat yükseldikçe açık artar, açık arttıkça fiyat yükselir döngüsü işlemeye devam ediyor, ve açıkcıların da pes edeceği yok gibi, Viop30 da shortçusu Spot da açıkcısı büyük zulüm yaşıyor! THYAO özelinde 2.6 mlyn lot açık taşınmış,

7. @berkimcans, bilgiler için teşekkür ederim. Kapanışta alım satım pastası paylaşır mısın lütfen, THYAO ve SISE için

@ring, o kadar fazla topik takip ediyorum ve işlem yapıyorum ki unutabilirim de, o yüzden özelden hatırlatırmısınız!

Sayfa 441/780 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •