Hasta haneye kontrollere gitmek için otomobil lazım dı bu sabah biraz hisse satıp arabayı peyledim hisseler zararına gitti ama rahatladım başka bir acil ihtiyaç olmadıkça artık kalanlar istediği kadar beklesin
Hasta haneye kontrollere gitmek için otomobil lazım dı bu sabah biraz hisse satıp arabayı peyledim hisseler zararına gitti ama rahatladım başka bir acil ihtiyaç olmadıkça artık kalanlar istediği kadar beklesin
Haa bir de eklemeden edemeyeceğim,Alman filozofun dediği gibi:"Öldürmeyen acı güçlendirir"miş dostlar.
Valla ben öylesine sert darbeler,yumruklar aldım/alıyorum ki başlangıçta üç gün uykusuz kalacağım meblağları artik misli misli kaybedince bile "ne yapalım,olsun düzelir" diye avuntu mekanizmasi geliştirdim😇
Hatta Keko,ben bu işe girince iki sermaye kaybettim deyince kendi kendime " Niye tüm sermayemi değil de 2 sermayemi diyor" diye düşünür sonra da amann neyse der geçerdim. Şimdi o "2" daha çok takılıyor aklıma😟
Keko dostum, sahi neydi o "2" diye sorsam mı? Sonrasında duzeldi ama değil mi desem mi?
Hoş bulduk dostum😇 Geçenki atakta gelmiş neşenize ortak olmak iatemiştim. Bu kez çok feci kayıptayım,biraz kendim için geldim. Ben de cidden özlemisim sizleri.
Geçmiş olsun. Giden para olsun boş ver. Zaten Gesan'dasın zararların öyle ya da böyle kâra dönüşür burada😇
Yarın böyle bir düşüş olursa yine sert ekleme yapacağım. Neva problema.
Benim gesanda tek korkum var oda patronların mal satması onun dışında zerre sorun yok sirkette.
Gesan dışında genel bir sorum olacak. Allah aşkına son 10 gündür olanlar genel piyasa dinamikleriyle açıklanabilir olmaktan öte bir şeyler döndüğünü göstermiyor mu?
İktidar-Muhalefet kamplaşmasından sıtkım sıyrıldi. Bunların akıl tutulması yaşadıklarını düsünüp kesinlikle ülkenin zehirli siyasi atmosferini buraya taşımak istemiyorum.
Bu kamplaşmaya bulaşmadan son 10 günlük harekette gerçekten ne oluyor sence desem?
bazı yorumcular bistin fk çok düşük daha ne kadar düsecek vs diyorlar; bakıs açısı yanlış. bankalar 1 fk ya satılıyor; gyolar defter değerinin 3 te birine satılıyor neden kimse almıyor o zaman...büyük yatırımcılar daha aşağıdan alabileceğini bilfiği kağıtları neden yukarıdan alsın..tüm mesele bu... onlar sabırlıdır yıllarca beklerler. gesan özeline gelirsek; hikaye tüm gücüyle devam ediyor ve bence daha başlamadı bile...20 milyar pd bu şirketin dibidir diye düşünüyorum.
o yüzden sert düşüşlerde topluyorum toplayacağımda...sert yükselişlerdede bir miktar realize oluyorum. sabır dostum. ekran bakma bir müddet. araştırmacı bir insansın; deli gibi sektörü ve gesanı araştır hem bizde faydalanırız)
Yer İmleri