Originally Posted by
traderx5
Bu sayfada iki grup var,biri uçacak kacacakcilar. Digeride çakılacak 1 lira olacakcilar, hisse ile ilgili bu iki grubun gram desen bilgileri yok, sallamasyon yazıyorlar, ancak burada doğru şekilde hisseyi analiz edip sonucunu objektif paylasan birileri olursa borsayı biliyorsa en iyi yaptıkları iş ona sataşmak hakaret etmek oluyor,
Kendi adima ben ilk maliyeti hisseyi 3,11 lerden almıştım, simdi bu arada geçen zaman zarfinda maliyeti 2,60 altına indirdim mesela, hala çok bikiyordun da niye yukardan aldın diyen kafasizlar var, 3 söyleyip bir tutturdun diyen sallamacilar var, hissenin nereden dönebileceğini ancak patron bilir. Ey akilsiz zaten orayı bilsem ne işim var burda patron olurdum,seni yonetirdim hissede, ben bakar incelerim teknik döneceğini hissettiğim yerden alırım biraz, yok inerse bu defa aşağıda destek belirler orada bekler alırım, bu arada trade yapar maliyet düşürürüm,
Nasıl ve nerede trade yapılacağını teknik ve temel bakarım kendimce belirlerim bir yerler ve uygularım, bunu bazen buradan siz ilgili arkadaşlarla da paylaşırım, kararı herkes kendi verir yinede, dun de dedim 2,40 gibi satarsanız 2,30 altında alabilirsiniz dedim, bunu bilmeyen anlamayan bomboş burdaki sayfayı konuşmalarıyla zirvalariyla dolduran ahmaklarada diyorumki boş zirvalik yapmayın ki bari bir iki kişiye faydamızda dokunsun,
Ey ahmak üzerine alınan icin soruyorum burdan şimdi, sen 3,11 den bir haftada maliyeti 2,50lere çekebiliyormusun, bunu becermek marifet ister, çekemiyorsan burada gelip zırvalayıp insanları meşgul etme.
Bir örnek vereyim burada bir kucukyatirimci arkadaş vardi niki buydu, okuyorsa buradan açık cevap yazsin, o dun sordu bana özelden hisse nereye gider nerden döner diye bende ona dun 2,50 lere gidebilir, ordan döner, istersen sat dedim, o arkadaş ancak geç kaldı 2,38 de sattı, ve ona almak istersen rahat ol hisse tekrar 2,25 lere gelince alırsın dedim, en az 15 kademe düşürmüş olursun dedim, çok olmadı bugün 2,25 de, eger alır da buradan 2,80 olan maliyeti 2,65 olacak, okuyorsa buradan teyit etsin boyle deyip demediğimi.
Ben bu tahminleri duygusal yazmıyorum teknik bakarak tecrübeyle de temel yorumlayarak yazıyorum.
bir halt bilmeyenlere hergun bisürü cevap yazıyorum ya buda ilginç gerçekten. Buda o tur insanlara son cevabim olsun.
Borsada hisse takibi hakkında bilgisi olmayabilir insanin fakat bilen insanlarada saygısı olmayan denyo lar diğer masum insanlara bu yazdiklariniz haksız cahil yorumlarınızla zarar veriyorsunuz, yazmasam acaba bakıyorum bir tane günde doğru düzgün analiz yapıp gerçekçi objektif yazan yok gibi çok az.
Bastada dedim iki grup olmuş burda, biri ucacakcilar biride dusecekciler, oysa hisse sabah çıkma ihtimali varsa bakarım ona gore al sat yaparım, öğleden sonra da düşecekse ona gorede pozisyon alırım kendimce, bunu bazen paylaşırım ki insanlarda faydalansin, Ytd.
Yer İmleri