-
Italyan ressam Luigi Rigorini’nin dogum yildonumu (1 Agustos 1879)
Pastorale, 1931
-
Irlandali bir portre ressami Margaret Clarke'in dogum yildonumu (1 Agustos 1884)
Bathtime at the Crèche (c. 1925)

The Wife / The Haircut (c. 1926–27)

Strindbergian (1927)
-
Italyan ressam Carlo Bossoli’nin olum yildonumu (1 Agustos 1884)
Yalta, 1856

La battaglia di Solferino, 24 Haziran 1859 (1859)
-
Isvecli ressam Hugo Fredrik Salmson’in olum yildonumu (1 Agustos 1894)
Interior with card playing children, 19th century

The Session, 19th century
-
Italyan ressam Giuseppe Balbo’nun dogum yildonumu (1 Agustos 1902)
Scorcio di Bordighera, 1950

Still Life with Grapes, XX secolo
-
Amerikali ressam Edwin Austin Abbey’in olum yildonumu (1 Agustos 1911)
Richard, Duke of Gloucester, and the Lady Anne, 1896 (Yale University Art Gallery)

The Play Scene in Hamlet, 1897 (Yale University Art Gallery)
-
Fransiz asilli Kanadali yazar ve sair Anne Hébert’in dogum yildonumu (1 Agustos 1916)
“Ayagimi tekrar kasabanin uzerine indiriyorum, kasabanin kucuklugunu ve narinligini yeniden ortaya cikariyorum. Kasabayi kaybetme ve yeniden bulma oyunu oynuyorum. Butun bunlari, uykudaki kucuk kasabaya gidip, kapilardan birini calip calmamak konusunda kararsiz kaldigim icin yapiyorum. Oysa ki yapmam gereken tek sey, bir kapiyi calmak ve acildiginda: ‘Benim,ben, Stevens, geri dondum iste’ demek. “ Bassan Delileri

“Je pose mon pied sur le village que je fais disparaitre, le découvre a nouveau, dans sa petitesse et sa fragilité. Je joue à posséder le village et à le penh à volonté. Tout cela parce que je n'arrive pas me décider à descendre la côte et à cogner à l'une des portes de ce village minuscuie et endormi Je n'aurais pourtant qu'à taper à Sune de ces portes pour que Con m'owre aussit je n'aurais qu'h dire : Voilà, c'est moi, Stevens, je suis de retour.”
-
Fransiz ressam Charles Amable Lenoir’in olum yildonumu (1 Agustos 1925)
Rêve d'Orient, c.1913

A Dance By The Sea, 20th century
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri