Originally Posted by
1BRAH1M
Doğan holding icin satış işlemi yönetim değişime yol acmadığından onemli işlem.kapsaminda değerlendiriyor ve ayrılma hakkı tanınıyor. Bunun mevzuatına göre ayrılma hakkı fiyatı geriye dönük ortalamaya göre hesaplanıyor. 0.77 muhabbeti bu.
Hurgz ve dgzte için tümden bir satış sozkonusu. Satış fiyatının altında olmayacak sekilde zorunlu pay alımı olacak. Daha önce yazdım mevzuatı. Kafa karıştırmaya gerek yok. Çağrı olacak bu 2 kâğıtta satış bedeli üzerinden. Inisiyatif veya alternatif yok bukadar net. Doğan için süreç başladı. Dgzte ve hurgz içinde haber gelir. Bu haber dogan holdingden gelmeyecek demirören grubu alacak hisseleri o çağrı yapacak. Tam % 10 prim var güncel fiyata göre. Dgzte için ekstradan birde temettü alımı sozkonusu. Rahat olun bekleyin bunu satıp alacağınız diger hisselerin durumu da ortada.
Hocam kafa karıştırmıyoruz, karışıklığı önlemeye çalışıyoruz
sorulan soruya kendimizce cevap veriyoruz
ha satış fiyatının altında kesinlikle çağrı gelmemesi gibi bir kural olduğunuda bilmiyordum
saygılar
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri