Sayfa 442/650 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by moneytalks Yazıyı Oku
    ben pazartesi tavan açacağını hala düşünüyorum ama buradaki ++++yorumlar başka yerde yok. acaba burada üçbeş kişi birbirini mi gazlıyor?Başta ben. Sakın bu yorumlara bakıp kimse mağdur olmasın. Umarım herkes kazanır ( buna inanan olur mu onu da bilmem)

Sent from my iPad using hisse.net
    Kardes bu SPEK bizi hepters kose yatirdi falat su durumda butu hisseleri topladi.sirket ve spek. Ve artirmalari icin en iy firsat mi bu simdi? Birde hedef ne olacak... Hic tahmin edebilirmisiniz. ADESde korkup.ciktik. Acaba vertu da.nereye kadar irisk alabiliriz :D.Bazilari bu spekin saginsoku belli olmaz. HAFTAYA karini al en ec cumaya baska hissede solugun al.derler. Ne dersiniz

2.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Açığa satış yapacak babayiğit aranıyor pazartesi..

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam aciga satis nedir tam olarak bir izah etseniz. Be tam anlayamadim bir de aciga alis diye birsey de var mi

3.  Alıntı Originally Posted by SalimMustafa Yazıyı Oku
    Hocam aciga satis nedir tam olarak bir izah etseniz. Be tam anlayamadim bir de aciga alis diye birsey de var mi
    Açığa satış olmayan malı ödünç satıp 2 gün içinde yerine kurmaktır. Genel de kötü durum açıklayan hisselerde oluyor. Pazartesi bntas ta açığa satış yapacaklar. Aşağı salcaklar. Bunda zor yaparlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Açığa satış olmayan malı ödünç satıp 2 gün içinde yerine kurmaktır. Genel de kötü durum açıklayan hisselerde oluyor. Pazartesi bntas ta açığa satış yapacaklar. Aşağı salcaklar. Bunda zor yaparlar.

Yani paran olmadan para kazanmam açıga satış . Ne biçim iştir bu yahu

5.  Alıntı Originally Posted by SalimMustafa Yazıyı Oku
    Yani paran olmadan para kazanmam açıga satış . Ne biçim iştir bu yahu
    Yanı dolar 7 olduğunda arkadaşında borç 1000 dolar alırsın. Dolar 5.80 iken yerine bırakırsın. Fark senin kârın.

6.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Yanı dolar 7 olduğunda arkadaşında borç 1000 dolar alırsın. Dolar 5.80 iken yerine bırakırsın. Fark senin kârın.

Vertu da bu hafta bunu yapacak adam biraz zor.cikar cunki.cikma ihtimali com yuksek.degilmi sizin tahmininiz nedir acaba vertu nereye kadar gider bu sefer. ZIRVE NE OLUR. VE sonra hemen çakar mı hisseyi geri spek

7. Tavan çok fazla iddialı olmuş yüzde 10 olursa iyi bence

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by bünyas08 Yazıyı Oku
    Tavan çok fazla iddialı olmuş yüzde 10 olursa iyi bence

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Herkes birsey der ve speke de zaten hiyar, istikrarsız hareketler ciziyor hep

Sayfa 442/650 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •