Vay arkadaş, şimdi KAP raporlarını inceledim de bunlar tüpraş'ları 12 temmuzda elden çıkarmışlar. büyük ihtimalle zararına sattılar. Doğru dürüst hisse kalmadı ellerinde. belki böylesi daha iyidir.
Vay arkadaş, şimdi KAP raporlarını inceledim de bunlar tüpraş'ları 12 temmuzda elden çıkarmışlar. büyük ihtimalle zararına sattılar. Doğru dürüst hisse kalmadı ellerinde. belki böylesi daha iyidir.
Güzel iş al Tüpraşı zararına sat babasının parası zannediyor sanırım bizim portfoyü.
Bu kadar aciz olunmaz ki insan art niyet aramaya başlıyor ne gördüde Tüpraşı zararına verdi !
107den almıştı Tüpraşları da. Aldığın Hisseyi zararına satmak ne demek? Bekle de kar et sat. Kumar mı oynuyorsun yatırım mı yapıyorsun? Ben ne yapmak istediklerini anlayamıyorum.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Sürekli zarar kes yapıyorlar. Bu gidişle biz yine 76-77den toplarız. Biraz daha alayım diyorum ama elim gitmiyor artık.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Yer İmleri