Sayfa 442/579 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    yüzde 2-3 saatlik kısa periyot için.bugün bile o miktarı verebilir.
    bence bankalar dinlenmeye geçince ortaya havacıları sürecekler.
    esas hazırlık bu olabilir.
    ayrıca temmuz ayı uçuş planı açıklandı.10'larca destinasyona uçuş başlayacak.
    Yeterli degil bu herhangi bir hareket icin. Onceden bilinen seyler. Somut birseyler gerekli. Artik her ne ise.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    derin için denen yasta olayım, derinci olsam şimdiye kadar 15 yıldır çoktan olmuştum. malasef bu alanda hep tek takılırım.

sesim neden kesildi, çünkü boş emek veriyoruz, gelen giden laf çarpıyor, böyle daha iyi.
    Kac kisi sen yaz dedi, daha ne denilsin ki KD.

Ufak tefek hisseler yanliz problem. Insanin basini agritabilir. Ya da ters birsey olur, piyasa dengesi olmadigi icin tepetaklak gider, millet pesine duser. Her bir seyi mahkeme mahkeme sey eden insanlar var.

Al bak:

Bu soda cok sinirimi bozdu ordaki tiplemeler ve narsisti yuzunden, ama harbiden de cok iyi guldum orda. Muahahaha. Mahkeme Cetesi.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yeterli degil bu herhangi bir hareket icin. Onceden bilinen seyler. Somut birseyler gerekli. Artik her ne ise.
    ben temel sebep aramıyorum aslında.grafikler bana hazırlık var diyor.bir haftadır da bunları paylaşıyorum.grafikler her ne gelişme olacaksa bunu öncesinde fiyata sokuyor.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kac kisi sen yaz dedi, daha ne denilsin ki KD.

Ufak tefek hisseler yanliz problem. Insanin basini agritabilir. Ya da ters birsey olur, piyasa dengesi olmadigi icin tepetaklak gider, millet pesine duser. Her bir seyi mahkeme mahkeme sey eden insanlar var.

Al bak:

senin ismi çıkmış şikayetçi olarak, hahhhhh

6. Endeks bozmazsa son yarım saat tavan olabilir mi?

Okuyorsun demek agha. Yazan benim zaten!

Cok ispiyonladilar o kulcude beni! Eee, o kadar ov ov allahin sanayi sirketini bulunmaz hint kumasi gibi, sonra da mahkemelerle ugras. Dogru mu bu?

8. 666,
    hayal gücün müthiş

Sayfa 442/579 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •