Sayfa 442/1011 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    viop küçük yatırımcı için para kazanma yeri değil aksine kaybetme yeridir çünkü sistem onlar için icat edilmemiştir
    viop işlemi yapan kişileri bir süredir takip ediyorum içlerinde 2-3 kişi aklı başında gibi görünse de
    sonra bir bakıyorsun gap map gibi astrolojik işlerle uğraştıklarını görünce durum daha da netleşiyor
    Bana çakmışsın...

Vob,rezilliktir..gerçekten ky. için zarardır..Bu konuda mutabıkız.GAP İŞİ SADECE BİR İSTATİSTİKTİR..O gap işinden(2 ayda bir..vade geçiş gapı..kanımca ne dedigimi anlamamışsındır)

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    sabancı bayagı o tarafta ama sakın kanser eder seni...
    etti zaten ) 1 haftadır aldım zarar gülünç buluyorum ama durumunu hala ıkınma eveleme geveleme ..

3.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    analiz olsaydı nasıl olurdu mesela
    analiz olsaydı, o analizi boşa çıkartmak için tersime yürürlerdi
    şimdi bakıyo analiz falan yok, harala gürele oynuyo bu salak, bugün 3-5 kazansın ellemeyelim, sonra nasılsa alırız parasını" diye değerlendiriyo piyasa yapıcı çakallar algosu

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bana çakmışsın...

Vob,rezilliktir..gerçekten ky. için zarardır..Bu konuda mutabıkız.GAP İŞİ SADECE BİR İSTATİSTİKTİR..O gap işinden(2 ayda bir..vade geçiş gapı..kanımca ne dedigimi anlamamışsındır)
    seni severim , sakin birisisin ama yüzbinlerce küçük yatırımcı geliyor borsaya bu viopa heves etmesinler diye yani
    senin şahsında bir şey yok

5. DOAS'da fiili dolaşım yükselmiş, BIST30'a girebilmek için Fiili dolaşım oranı önemli.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    SAHOL olabilir. diğerleri çok küçük ve kurumsal değil.

GWIND de DOHOL iştirakı. sağı solu belli olmaz. pek ekmek yedirmez.

CONSE de var. GLYHO iştiraki. belki bundan bir şeyler olabilir. mühendislik yetenekleri çok üst düzey.
    çok güzel kagıtlar zaten aklımda conse,gwind vardı özellikle conse arge ve muhendislik alalında iyi ama karlılık vs su an kötü bir de karye ve esen var onlarıda incelecegim ) 2023 e enerji ve gıdasız giremememmmm

7. KAP veya MKK sitesinde geri alınan paylar veya şirketin kendi hisseleri ayrı bir başlıkta listelenmeli, şu an geri alınan paylar fiili dolaşımda değerlendiriliyor gibi
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kapanışa 1.5 saat varken 1+ da 0.30+ ya bastı ise bu meret
    Kapanışa kadar kudurrrrrraraak kopacak demektir.

2-2.5+ kapanış beklentim var bu yüzden..
    Bugün aynı tribündeyiz...

Sayfa 442/1011 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •