Sayfa 442/990 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Hiç kimse fışkıran bir şeyin debisinin altında kalamaz.
    En son gundi fışkırtıyordu, tank ile geliyordu üstümüze... Namluyu da gözümüze sokuyordu... Sonra namlunun üstüne kendi oturdu ve namlu kendi gözüne girdi...

Şimdi benzer durumda sende dikkat et sana fışkırtmasın

2. Konunun özünden saptırmaya çalışıyor sizi yamyamlar, borsaya odaklanın aslanlarım... Bu patlak tekerler sizi patlatmanın peşinde... Çomak soktuk, ondan vızıldıyorlar...

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    En son gundi fışkırtıyordu, tank ile geliyordu üstümüze... Namluyu da gözümüze sokuyordu... Sonra namlunun üstüne kendi oturdu ve namlu kendi gözüne girdi...

Şimdi benzer durumda sende dikkat et sana fışkırtmasın
    Onda da amma şey varmış. Biz hep fışkırtan taraftayız.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    2 sene önce sn.kararani burada seninle tartışırken dedi...hatta sana hitaben,bana özelden gönderdin...ve bu şekilde ifaden var diye..sen de cevap veremedin.
    saylanmaz

iki sene geçmiş üstünden, ayrıca buraya yazrken biriyle inatlaşmak için hala short yazabilirsin, lakin belki aslında longa dönmüş olabilirsin.. longa döndüğünü yazsan, o birisi -afferim işte böyle yola gelirsin, dediğime gelirsin falan der" diye yazmamış olabilirsin..

neyse, şu an caho long değil, doğru anlıyoruz değil mi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    saylanmaz

iki sene geçmiş üstünden, ayrıca buraya yazrken biriyle inatlaşmak için hala short yazabilirsin, lakin belki aslında longa dönmüş olabilirsin.. longa döndüğünü yazsan, o birisi -afferim işte böyle yola gelirsin, dediğime gelirsin falan der" diye yazmamış olabilirsin..

neyse, şu an caho long değil, doğru anlıyoruz değil mi ?
    Çok ta umurumda değil.Burada yazılana göre işlem yapan zaten eninde sonunda batar.Isyeyen ters,isteyen düz yazsın...

Burada en tehlikelisi ısrarla,defalarca bir yöne kanalize etmek.O zaman aracı kurum elemanı ittihamlarina maruz kalınır.O zaman algi olur.

6. her zamanki gibi mi olacak ?

önce paldır küldür bi satış havası, tam versek mi ulan biz de biraz derken, hooop alıma dönüş, ve seans sonuna kadar terbiyesiz bi alış dalgası

6060- 6065 longları döşedim, verirse alırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Küçük hisselerden,UNLU,NETAŞ, AGESA,CRFSA,SKTAS,OSTIM,ANGEN....

Bunlar incelenmeye değer.. orta ,uzun vade için incelediğim küçük hisselerde.

Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    her zamanki gibi mi olacak ?

önce paldır küldür bi satış havası, tam versek mi ulan biz de biraz derken, hooop alıma dönüş, ve seans sonuna kadar terbiyesiz bi alış dalgası

6060- 6065 longları döşedim, verirse alırım
    5 dklıkta önceki tepeler seviyesine yaklaştık (dün 12:50 16:45 barlarındaki yaklaşık 5933@xu030 seviyesi)
    .... o satış havası gelmeyebilir veya çok abartılı olmayabilir bence ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 442/990 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •