Sayfa 443/682 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Maşallah... Devami gelecek gıbı...satanları görelım..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. En cok artan hisselerde dikkat cekecektir. İskur bir artarsa pir artar max artış yuzde 50 iskurda

3. Acaba diyorum bunlar holdingleşme yoluna gidip bu senetlere çağrımı yapacaklar...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. 13.55
    Tavanda bekleyen 65 lot var..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Satanın malını alırlar arkadaşlar.hiç acımazlar. Çünkü hedef büyük. Haftaya çift hanelere gelebiliriz.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Acaba diyorum bunlar holdingleşme yoluna gidip bu senetlere çağrımı yapacaklar...
    İnşallah kardeş. Ama temkinli olmakta fayda var spek hareketide olabilir

7.  Alıntı Originally Posted by can2182 Yazıyı Oku
    İnşallah kardeş. Ama temkinli olmakta fayda var spek hareketide olabilir
    Kendisi kaybeder bu tahtalar spek hareketini kaldırmaz.. Aldığı malı satamaz.. Olmaz diyede birşey yok tabi.. Bu tahtalar beklenti ile altı dolu gitmeli yoksa spekte dahil kimse bir lot satamaz...

8. https://hizliresim.com/P1jVY7

İslem hacmi olmayan yerde analiz olmaz. Ancak bu harekete yon verenler analizi referans alabilir.

Sayfa 443/682 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •