Sayfa 443/1023 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben İstanbulda yaşamıyorum istanbuldaki havaalanının, yolun, köprünün kanalın bana ne faydası var neden ben bunlar için para veriyorum?
    Valla birisi geçen seferki seçimde AKP için oy isterken İSTANBULDA şunu yaptık bunu yaptık diye DENİZLİDE nutuk çekiyordu millette alkışlıyordu ve AKP orada en yüksek oyu aldı. Siz razı değilseniz o zaman yapacak bir şey yok DOLARA devam Dolarda yükseliş kaçınılmaz.

Madem kanal İstanbul artık günlük haracamalarım için ayrılan Tl de Dolara dönecek ve hoop yastık altına, benim betonculara kaptıracak tek centim yok.

image.jpg.....
    AL SAT TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Dolar 3-4 günde 20 krş pirm yaptı , şirketlerin borcu 220 milyar Dolar bunların içinde 52 milyar Dolarla enerji sonrada betoncular geliyor bu ahval ve şerait altın çakalların borcu 3 günde 44 milyarcık Tl arttı. Neyse canım bana ne Doların çıkışından benim mi Dolar borcum var aksine Dolar cukkalarım var borcu olan onlar hapur hupur yiyenlerde onlar bana ne..

5.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben İstanbulda yaşamıyorum istanbuldaki havaalanının, yolun, köprünün kanalın bana ne faydası var neden ben bunlar için para veriyorum?
    İstanbul'u ülkeden çıkar, geriye bir hiç kalır. Bide böyle düşünün.
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, yatırım konusunda kimseye de güvenmeyin...

Birileri Doları 5.08 in altına getirmek için can hıraş gayret içinde gibime geldi. Bakalım kokusu sonra ortaya çıkar biz sadece ekrandan bakıp tahmin yapıyoruz , somut veri yok.

Alıntı Originally Posted by Baron Yazıyı Oku
    İstanbul'u ülkeden çıkar, geriye bir hiç kalır. Bide böyle düşünün.
    Peki İstanbul bir gün büyük bir deprem geçirirse ki eni sonu kaçınılmaz , ülkenin hali ne olur birde böyle düşünün.

Aslında tüm bu gelişmeler altında yabancı fonların hepsi tası tarağı toplayıp gider ama kol böreği DİBS leri satamıyorlar, piyasa volatil olsa Dolar bazlı %50 zarar marar bakmayıp satıp ülkeyi çoktan terkederlerdi.

Sayfa 443/1023 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •