Artan

224,40 10 11:15
21,34 10 09:55
46,46 9.99 09:55
59,45 9.99 11:16
160,70 9.99 11:16
Artan Hisseler

Azalan

38,96 -31.65 11:16
301,75 -9.99 11:16
9,63 -9.92 11:17
17,89 -7.16 11:16
1,27 -5.93 11:17
Azalan Hisseler

Ýþlem

1.797.205.162,14 11:17
1.484.917.861,90 11:17
1.356.623.755,74 11:16
1.347.742.025,00 11:17
1.310.965.344,50 11:16
Tüm Hisseler
Sayfa 443/874 ÝlkÝlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon
Arama sonucu : 7261 madde; 3,537 - 3,544 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Serdar yildiz Yazýyý Oku
    2 iþ günü bugün bittimi ,yani satýþ sizce bittimi ,yarýn normale döner mi sayýn süvari
    Ben de merakla bekliyorum bakalým ne açýklama gelecek.
    Ne kýlýf uyduracaklar göreceðiz.
    Bu Ýhlas'lara þeytanýn bile aklý þaþmýþ.

2. Bedelliye kaç liradan oldu arkadaþlar, dürüstçe sordum, kaça mal oldu, giren arkadaþlar varsa cevaplarsa sevinirim

3. spek bu þarkýyý sana atfediyorum günü gelince sende söylersin þimdi senin günün, bir (1) gün sireninde günü gelir
    https://www.youtube.com/watch?v=a1FhhWj2uDs

4. sabýr herþeyin ilacýdýr..... unutma dokundugun herþey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....

5. Eskiden kadý efendi vardý gidip derdini anlatýr içini dökerdin hatta padiþahý bile þikayet edebiliyordun ya þimdilerde durum nasýl derseniz bu gün olduðu gibi evin þýmarýk oðlaný mücahit Ören astýðý astýk kestiði kestik þýmardýkça þýmarýyor çaldýkça çalýyorvatandaþýn alýn terini ama kimseler dokunamýyor kanunlar ve uygulayanlar bile çünküüü onunda koruycu bir meleði var diyemem günaha girerim herneyse git þikayet et suçlu sen ben çýkarýz ama kadý efendi olsadý onu ve onu koruyup kollayanlarý yaptýðý soygunlara gözyumanlarý þikayet ederdik içimiz rahat ederdi..Þimdide yatýrým yapýyorum arkadaþ der yükselecek diye beklediðimiz hisse yine bildiðiniz yerlere göç eder..Yazýk günah bu yatýrýmcýlara çýksýn bir babayiðit Allah rýzasý için mücahit Ören'e dur desin..Ayrýca, arkadaþlar 6 aylýðýna ihlaslardayýz diye internetlerde haber ütüne haber yapan insanlarý kanalize etmeye çalýþan altý aylýklar uçurtmalar neredesiniz ihlas holding'e çektiðiniz küçük yatýrýmcýlar kan aðlýyorlar haydi insanlar açýklama bekliyorlar..ytd..

6.  Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Eskiden kadý efendi vardý gidip derdini anlatýr içini dökerdin hatta padiþahý bile þikayet edebiliyordun ya þimdilerde durum nasýl derseniz bu gün olduðu gibi evin þýmarýk oðlaný mücahit Ören astýðý astýk kestiði kestik þýmardýkça þýmarýyor çaldýkça çalýyorvatandaþýn alýn terini ama kimseler dokunamýyor kanunlar ve uygulayanlar bile çünküüü onunda koruycu bir meleði var diyemem günaha girerim herneyse git þikayet et suçlu sen ben çýkarýz ama kadý efendi olsadý onu ve onu koruyup kollayanlarý yaptýðý soygunlara gözyumanlarý þikayet ederdik içimiz rahat ederdi..Þimdide yatýrým yapýyorum arkadaþ der yükselecek diye beklediðimiz hisse yine bildiðiniz yerlere göç eder..Yazýk günah bu yatýrýmcýlara çýksýn bir babayiðit Allah rýzasý için mücahit Ören'e dur desin..Ayrýca, arkadaþlar 6 aylýðýna ihlaslardayýz diye internetlerde haber ütüne haber yapan insanlarý kanalize etmeye çalýþan altý aylýklar uçurtmalar neredesiniz ihlas holding'e çektiðiniz küçük yatýrýmcýlar kan aðlýyorlar haydi insanlar açýklama bekliyorlar..ytd..
    kabilem sen demi zarardasýn yoksa yoksa seninde meydan okuyasýn mý var bu hayasýzca akýna... demek ihlas reklamý yaptýlar böyle taban taban yapmadan, bir süredir takip edemedim sosyal mecralarý, lakin bu iþin sonu nolcek bende merak ediyorum.

7.  Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Eskiden kadý efendi vardý gidip derdini anlatýr içini dökerdin hatta padiþahý bile þikayet edebiliyordun ya þimdilerde durum nasýl derseniz bu gün olduðu gibi evin þýmarýk oðlaný mücahit Ören astýðý astýk kestiði kestik þýmardýkça þýmarýyor çaldýkça çalýyorvatandaþýn alýn terini ama kimseler dokunamýyor kanunlar ve uygulayanlar bile çünküüü onunda koruycu bir meleði var diyemem günaha girerim herneyse git þikayet et suçlu sen ben çýkarýz ama kadý efendi olsadý onu ve onu koruyup kollayanlarý yaptýðý soygunlara gözyumanlarý þikayet ederdik içimiz rahat ederdi..Þimdide yatýrým yapýyorum arkadaþ der yükselecek diye beklediðimiz hisse yine bildiðiniz yerlere göç eder..Yazýk günah bu yatýrýmcýlara çýksýn bir babayiðit Allah rýzasý için mücahit Ören'e dur desin..Ayrýca, arkadaþlar 6 aylýðýna ihlaslardayýz diye internetlerde haber ütüne haber yapan insanlarý kanalize etmeye çalýþan altý aylýklar uçurtmalar neredesiniz ihlas holding'e çektiðiniz küçük yatýrýmcýlar kan aðlýyorlar haydi insanlar açýklama bekliyorlar..ytd..
    Kimmiþ onlar ben tweeterda hiç denk gelmedim pazarlayan bý kaç kiþi haric

Çatýr çutur yine sensin deðil mi? Bu sefer açýk deðil saman altýndan su yürütüyorsun? Madem Orhan ile baþladýk Ýbrahim ile devam edelim. Bu da sana gelsin Çatýr.
    https://www.youtube.com/watch?v=AkPGFQEB_Ak
    (Ýhlas forumu olarak ne hallere düþtük be yaa )
    Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.

Sayfa 443/874 ÝlkÝlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •