Sayfa 443/1000 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. Ben iktidar bloğunda da küçülen pasta sebebiyle bir kavga çıkacağını tahmin ediyorum bu kriz nedeniyle. Blog çok büyük pasta küçüldü. Kemik sayısı az ve havuza gidiyor. Yeterince beslenemeyen yada durumun farkında olan yavaş yavaş makas değiştiriyor. TV de gazetelerde kendi aralarında kavga başladı.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dünya Gazetesi
    @dunya_gazetesi
    ·
    21d
    COVID-19'a yakalanan Rahmi Koç taburcu edildi
    Antikor kokteyli var.
    Trumpa da vermişlerdi.
    Çok pahalı ve az olduğundan vatandaşa vermiyorlar.
    Kimbilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bu kadar yanlışı yapan iktidar olarak ben olsam. Borsayı çok daha yukarılara sürerim. Yoksa buradaki çöküşten çıkacak paranin gideceği yer döviz. Buna karşılık zaten yeterli döviz yok. Dövizin çok daha yüksek seviyeye çıkmasi faiz ve enflasyonda zıplamalara sebep olur. Bu kadar sorun varken önlenemeyen dövize talepde varken borsayı daha da yüksek yerlere sürerler. Tabi bunu yaparken kamu kağıtları öncü olur. Dün çoğu banka devre keserken borsa çok az ekside kapattı.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hazır virüs herkese bulaşirken malum onada bulaşsada kurtulsak hatta ikisinden
    İnsanlıktan nasip alamamış bir forum üyesi...
    Birilerinin ölmesini istemek sonrada kalkıp burada hak hukuk adelet den dem vurmak bu nasıl yaman bir çelişki...
    Kişilikler ortada...

5.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Antikor kokteyli var.
    Trumpa da vermişlerdi.
    Çok pahalı ve az olduğundan vatandaşa vermiyorlar.
    Kimbilir.

İlaçtan ziyade geçiren kişilerden alınan plazma etkili olabilir. Bununla ilgili de yeterince fayda etmiyor diye haber var. Ama buradaki kaliteli plazma etkisi farkı olabilir. Bizim eniştede ağır geçirdi ama test negatif öncesi ve sonrası. Tomografi ile teşhis konuldu. 8 ay oldu hala tam olarak toparlanma olmadı. Tetkik sonuçlarına göre ölmesi gerekiyordu. Kurtuldu ama bünye hala enfeksiyonun vermiş olduğu harabiyetin onarılması ile uğraşıyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İyi bakım dışında aldıkları virüs miktarının düşük olması etken. Yada kendilerini iyi baktıkları için minimal düzeyde virüse temas ediyorlar demek daha doğrusu. Okkalı bir virüs sağlık çalışanlarıni bile öldürüyor. Ama bundan sonra ki temaslar daha geniş bir kitleye ve daha yüksek dozda virüs ile temas olacaktir. Malum okulları ve üniversiteler kademe kademe açılacak. Yoksa bunlara bağlı sektörler iflasın eşiğinde. Benim memleket de 80 bin üniversite öğrencisinin bulunduğunu semtte inanılmaz büyüklükte öğrenciye hitap Eden kafe ev vs var şuan orda in cin top oynuyor. Bunların ayliky kiralari 50 bin den aşağı değil. Evler bomboş. Dolmuş, kırtasiye, kantin, kafe, öğrenci yurdu evleri, okul kıyafeti, konfeksiyon sektörü perişan halde bunlara endeksli. 80 bin üniversite öğrencisi küçük bir şehir büyüklüğü demek.
    Corona önlemleri tam uygulanırsa griptede işe yarar diye düşünüyordum.
    Ama şu ayrıntıyı atlamışım. Bizde grip virüsünün en kolay yayıldığı ve hanelere ulaştığı nokta okullar ve ana okulları buralarda ne tür önlemler alacaklar bilemiyorum. Eğer burada önlem olmazsa normalde en hızlı grip yayılımı bu kanal üzerinden olacak.

O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Birilerinin ölmesini istemek sonrada kalkıp burada hak hukuk adelet den dem vurmak bu nasıl yaman bir çelişki...
    Kişilikler ortada...
    Dedim ki kaçtane trol atlar buna. Bana göre dünyanin kurtulması gereken iki tehlikeli kişi bir Çin lideri Doğu Türkistandaki Uygur Türklerine yaptığı zulm sebebiyle ikincisi de Esed.

8.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Kişilikler ortada...
    Benim siyasi görüşüm ile sözcü yazarı Bekir Coşkun zıttır. Ama onun ölmesi beni insanıi olarak kısmen üzmüştür. Ama senin gibiler için kadir Mısırlıoğlu, Suudi Arabistan kralı sizi yasa boğarken muhalif ölürse oh olsun bakışı var.

Sayfa 443/1000 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •