Sayfa 443/538 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493 ... SonSon
Arama sonucu : 4353 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. yabancı takaslarını herzaman önemsediğimden her hisede takip ediyorum , karındeşen jack bana biraz citibank yabancı olabilir gibi geliyor , genelde %1 den az bir takas oranıyla al sat yapıyorlar ve işlem hacmi epey düştüğü için hisse fiyatını bizzat yönlendiriyorlar .

hissemiz son 2.5 senede firmanın insafsızca kendi hisse satışları yüzünden yatırımcısına çok kaybettirdi , özellikle korona sonrası ve seçim sonrası borsaya giren paradan hiç pay alamadık . Küçük yatırımcının fedakarlığı ile hisse ancak buraya kadar gelebildi . Firma hisse satışları çoktan bitti , borsa birazda 1 ileri 1 geri moduna geçti , artık hisse alımında seçici olma , primsiz hikayesi olan firmalara yönelme zamanı .Hisseye yeni orta uzun vadeli sermayesi olan yatırımcının gelmesi içinde firmanın kendisinin birşeyler yapması lazım , örneğin kap veya borsa dışı basında bazı başarı veya büyük yatırım haberlerini duymamız lazım , örneğin bilanço döneminde borsada karını ençok artıran firmalar listesinde üst sıralarda görmemiz lazım .Kısacası firmanın ben buradayım beni görün demesi lazım .

2.  Alıntı Originally Posted by şevkidede Yazıyı Oku
    .
    ........
    Hisseye yeni orta uzun vadeli sermayesi olan yatırımcının gelmesi içinde firmanın kendisinin birşeyler yapması lazım , örneğin kap veya borsa dışı basında bazı başarı veya büyük yatırım haberlerini duymamız lazım , örneğin bilanço döneminde borsada karını ençok artıran firmalar listesinde üst sıralarda görmemiz lazım .Kısacası firmanın ben buradayım beni görün demesi lazım .
    Merhaba,
    Bir şey demesine gerek yok şevkidede.
    Alçaklıktan namussuzluktan vazgeçsinler yeter.

Dediğinin tam tersi bir durum var.

"Benden uzak durun, biz alçak insanlarız, yakarız, alanlar da satsın. Hepsi biziiiiim..."

Diyorlar.

Bunlar, sokaktaki köpeğin önünden yemeğini, kemiğini alıyorlardır.

Davranışları bunu gösteriyor. İnsani bir eylemlerini 15 senedir göremedim.

Geberirken ne hissedecekler, çok merak ediyorum.

Allah bir tane bırakmasın bunlardan.
    Amin.

İyi bir gün diliyorum.

Saygılarımla,

3. Bizim Rami deki depoyu 180milyona satış ilanına ek olarak 580,000 tl yede kiralık ilanına koymuşlar .Hangi müşteri önce davranırsa artık .

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...18728990/detay

4.  Alıntı Originally Posted by şevkidede Yazıyı Oku
    Bizim Rami deki depoyu 180milyona satış ilanına ek olarak 580,000 tl yede kiralık ilanına koymuşlar .Hangi müşteri önce davranırsa artık .

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...18728990/detay
    aynen hem kıralık hem satılık, görevli ile görüşünce bu bılgıyı verıyor zaten, bına da bızım ortak oldugumuz bına numarasını da ben teyıt ettırmıstım ama 180m pıyasa fıyatının altında mı yoksa ortalamada mı onu bılmıyom baktırmadım

genel kurul geldı cattı bakalım gıden olursa ne dıyecekler
    Okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

5. Merhaba,

İzmir'de yaşayan arkadaşlar, Fabrkanın önüne mama, su falan bırakın lütfen.

Bizim köpekler açlıktan ölüyorlar.

Yazıktır.

İyi bir gün diliyorum.

Saygılarımla,

Bu arada bugün tesadüf gördüm telegramda egeplastik hisse grubu varmış
    1482 üyesi 167 kişi online

https://t.me/eplashissedar

Kayda değer bir akıllı muhabbet pek yok bugün girdim bende bakayım ne konuşuyorlar diye.
    Ancak üye olan sayı dikkatimi çekti demek ki bayağı yatırımcısı var.

Abiler bir bakın bunlar spek tafyasımı nedir ne değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by goncarov Yazıyı Oku
    Bu arada bugün tesadüf gördüm telegramda egeplastik hisse grubu varmış
    1482 üyesi 167 kişi online

https://t.me/eplashissedar

Kayda değer bir akıllı muhabbet pek yok bugün girdim bende bakayım ne konuşuyorlar diye.
    Ancak üye olan sayı dikkatimi çekti demek ki bayağı yatırımcısı var.

Abiler bir bakın bunlar spek tafyasımı nedir ne değildir.
    2482 üye.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2482 üyesi var. Kimisi gerçekten spek in adamı. Düşmeden önce geliyor gaz veriyor uçacak kaçacak diye sonra kayboluyor.

Sayfa 443/538 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •