Ky takas oranı yanlış bilmiyorsam hala %48’lerde ve bu oranla hisseyi bence götürmezler. Şu an bulunduğumuz seviyelerden yine uzun bir konsolidasyon sürecine gireceğiz gibi geliyor bana. 15 yıldır bu hissede bekliyorum ama bu kadar çok ahlaksızın bu hissede olması beni üzüyor.
Bu şirketten beklentilerimiz gayrimenkulleri doğrultusunda adaletli bir değenlenmeydi fakat bu hiç bir zaman gerçekleşmedi çünkü bu insanlar ahlaksız, şirket sadece bulunduğu bölgede faliyet gösteren büyüme odaklı olmayan, rakipleriyle rekabet edebilmek için hiç bir çaba sarfetmeyen, içindeki insanların mevcut pozisyonlarını korumak için uğraştığı leş bir yapıya sahip. Ege bölgesi haricindeki bölgelerde bir çok inşaat malzemesi satıcısının artık tanımadığı ya da ciddiye bile almadığı bir firma oldu çıktı. Mevcut satış politikası yüzünden rekabetten uzak kaldı. Büyüme hedefi kesinlikle yok. Abidik gubidik yeni mamullerle milleti oyalamaktan ya da kendilerini bir şeyler yapıyor göstermekten başka bişey yapmayan bir firmadan öte değil…
Allah herkese sabır versin. İlk fırsatta kurtulmayı dilediğim tek uzun vadeli yatırımım. Böyle düşünüyor olmak gerçekten beni üzüyor ama artık yapacak başka birşeyde yok maalesef.
Yer İmleri