Sayfa 449/542 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499 ... SonSon
Arama sonucu : 4334 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. Ky takas oranı yanlış bilmiyorsam hala %48’lerde ve bu oranla hisseyi bence götürmezler. Şu an bulunduğumuz seviyelerden yine uzun bir konsolidasyon sürecine gireceğiz gibi geliyor bana. 15 yıldır bu hissede bekliyorum ama bu kadar çok ahlaksızın bu hissede olması beni üzüyor.

Bu şirketten beklentilerimiz gayrimenkulleri doğrultusunda adaletli bir değenlenmeydi fakat bu hiç bir zaman gerçekleşmedi çünkü bu insanlar ahlaksız, şirket sadece bulunduğu bölgede faliyet gösteren büyüme odaklı olmayan, rakipleriyle rekabet edebilmek için hiç bir çaba sarfetmeyen, içindeki insanların mevcut pozisyonlarını korumak için uğraştığı leş bir yapıya sahip. Ege bölgesi haricindeki bölgelerde bir çok inşaat malzemesi satıcısının artık tanımadığı ya da ciddiye bile almadığı bir firma oldu çıktı. Mevcut satış politikası yüzünden rekabetten uzak kaldı. Büyüme hedefi kesinlikle yok. Abidik gubidik yeni mamullerle milleti oyalamaktan ya da kendilerini bir şeyler yapıyor göstermekten başka bişey yapmayan bir firmadan öte değil…

Allah herkese sabır versin. İlk fırsatta kurtulmayı dilediğim tek uzun vadeli yatırımım. Böyle düşünüyor olmak gerçekten beni üzüyor ama artık yapacak başka birşeyde yok maalesef.

Fiyat 7,00

Bölünmeden önceki 48 rakamına denk geliyor yaklaşık olarak.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Fiyat 7,00

Bölünmeden önceki 48 rakamına denk geliyor yaklaşık olarak.
    Rakamların bi önemi yok 40 yada 30 a denk gelmiş bi önemi yok

Önemli olan güven ve şirketin ne yaptığını yatırımcının bilmesi

4. yabancı takaslarını herzaman önemsediğimden her hisede takip ediyorum , karındeşen jack bana biraz citibank yabancı olabilir gibi geliyor , genelde %1 den az bir takas oranıyla al sat yapıyorlar ve işlem hacmi epey düştüğü için hisse fiyatını bizzat yönlendiriyorlar .

hissemiz son 2.5 senede firmanın insafsızca kendi hisse satışları yüzünden yatırımcısına çok kaybettirdi , özellikle korona sonrası ve seçim sonrası borsaya giren paradan hiç pay alamadık . Küçük yatırımcının fedakarlığı ile hisse ancak buraya kadar gelebildi . Firma hisse satışları çoktan bitti , borsa birazda 1 ileri 1 geri moduna geçti , artık hisse alımında seçici olma , primsiz hikayesi olan firmalara yönelme zamanı .Hisseye yeni orta uzun vadeli sermayesi olan yatırımcının gelmesi içinde firmanın kendisinin birşeyler yapması lazım , örneğin kap veya borsa dışı basında bazı başarı veya büyük yatırım haberlerini duymamız lazım , örneğin bilanço döneminde borsada karını ençok artıran firmalar listesinde üst sıralarda görmemiz lazım .Kısacası firmanın ben buradayım beni görün demesi lazım .

5.  Alıntı Originally Posted by şevkidede Yazıyı Oku
    .
    ........
    Hisseye yeni orta uzun vadeli sermayesi olan yatırımcının gelmesi içinde firmanın kendisinin birşeyler yapması lazım , örneğin kap veya borsa dışı basında bazı başarı veya büyük yatırım haberlerini duymamız lazım , örneğin bilanço döneminde borsada karını ençok artıran firmalar listesinde üst sıralarda görmemiz lazım .Kısacası firmanın ben buradayım beni görün demesi lazım .
    Merhaba,
    Bir şey demesine gerek yok şevkidede.
    Alçaklıktan namussuzluktan vazgeçsinler yeter.

Dediğinin tam tersi bir durum var.

"Benden uzak durun, biz alçak insanlarız, yakarız, alanlar da satsın. Hepsi biziiiiim..."

Diyorlar.

Bunlar, sokaktaki köpeğin önünden yemeğini, kemiğini alıyorlardır.

Davranışları bunu gösteriyor. İnsani bir eylemlerini 15 senedir göremedim.

Geberirken ne hissedecekler, çok merak ediyorum.

Allah bir tane bırakmasın bunlardan.
    Amin.

İyi bir gün diliyorum.

Saygılarımla,

6. Bizim Rami deki depoyu 180milyona satış ilanına ek olarak 580,000 tl yede kiralık ilanına koymuşlar .Hangi müşteri önce davranırsa artık .

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...18728990/detay

7. Merhaba,

İzmir'de yaşayan arkadaşlar, Fabrkanın önüne mama, su falan bırakın lütfen.

Bizim köpekler açlıktan ölüyorlar.

Yazıktır.

İyi bir gün diliyorum.

Saygılarımla,

Sayfa 449/542 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz