Ky takas oraný yanlýþ bilmiyorsam hala %48’lerde ve bu oranla hisseyi bence götürmezler. Þu an bulunduðumuz seviyelerden yine uzun bir konsolidasyon sürecine gireceðiz gibi geliyor bana. 15 yýldýr bu hissede bekliyorum ama bu kadar çok ahlaksýzýn bu hissede olmasý beni üzüyor.
Bu þirketten beklentilerimiz gayrimenkulleri doðrultusunda adaletli bir deðenlenmeydi fakat bu hiç bir zaman gerçekleþmedi çünkü bu insanlar ahlaksýz, þirket sadece bulunduðu bölgede faliyet gösteren büyüme odaklý olmayan, rakipleriyle rekabet edebilmek için hiç bir çaba sarfetmeyen, içindeki insanlarýn mevcut pozisyonlarýný korumak için uðraþtýðý leþ bir yapýya sahip. Ege bölgesi haricindeki bölgelerde bir çok inþaat malzemesi satýcýsýnýn artýk tanýmadýðý ya da ciddiye bile almadýðý bir firma oldu çýktý. Mevcut satýþ politikasý yüzünden rekabetten uzak kaldý. Büyüme hedefi kesinlikle yok. Abidik gubidik yeni mamullerle milleti oyalamaktan ya da kendilerini bir þeyler yapýyor göstermekten baþka biþey yapmayan bir firmadan öte deðil…
Allah herkese sabýr versin. Ýlk fýrsatta kurtulmayý dilediðim tek uzun vadeli yatýrýmým. Böyle düþünüyor olmak gerçekten beni üzüyor ama artýk yapacak baþka birþeyde yok maalesef.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri